Palm Beach Club Tenerife

Palm Beach Club Tenerife – behorende bij het beruchte timeshare bedrijf “Silverpoint” – verschijnt de laatste tijd veelvuldig op onze Alert-Radar, er komen zeer veel verontrustende berichten over Palm Beach Club Tenerife bij ons binnen. Wij wisten al dat Silverpoint Vacations SL op Tenerife ongelooflijk vindingrijk is in het benadelen van timeshare eigenaren, maar dat zij middels de verkoop van bedrijfsparticipaties van Palm Beach Club Tenerife zo gewetenloos te werk gaat, verbaast zelfs ons enigszins!
Via het callcenter van Silverpoint worden timeshare eigenaren benaderd om gratis, of zeer goedkoop, een week naar een van de resorts, waaronder Palm Beach Club Tenerife, te komen. Uiteraard wel met de verplichting om deel te nemen aan een verkooppresentatie aldaar. Deze presentatie vindt meestal plaats in het resort “Hollywood Mirage”. Hier zal men u vertellen dat ze uw huidige timeshare eigendom zullen terugnemen van u, mits u een geweldige investering doet in Palm Beach Club Tenerife. Met andere woorden: u komt van de ene ellende in de andere ( nog grotere) ellende.

Klanten die ons de laatste weken en maanden hebben benaderd schetsen allemaal hetzelfde verhaal over Palm Beach Club Tenerife en de wijze waarop er daar verkocht wordt. Een naam die wij zeer vaak tegenkomen, als zijnde een van de verkopers ter plekke, is Andreas Sorgon. Naar aanleiding van de belevenissen van vele timeshare eigenaren, hebben wij contact opgenomen met het bedrijf Silverpoint. Het antwoord dat zij geven is dat de klant vrijwillig een aanbetaling heeft gedaan en omdat het hier, volgens de verkoper van Silverpoint, niet om een timeshare product gaat, geldt hier dus geen wettelijke bedenktijd(??) en hoeven ze dus de gedane aanbetaling niet terug te betalen. Een van de timeshare eigenaren die ons heeft benaderd, had zich in december 2016 laten overhalen om bedrijfsparticipaties van Palm Beach Tenerife te kopen voor een bedrag van €180.000,=. De verkoper van deze participaties van Palm Beach Club Tenerife, Andreas Sorgon, heeft de klant een aanbetaling laten doen van €10.000,= en alhoewel de klant binnen 14 dagen deze aankoop heeft geannuleerd, weigert het bedrijf Silverpoint Vacations SL vooralsnog de gedane aanbetaling terug te betalen aan de klant. Wij willen dan ook iedere timeshare eigenaar waarschuwen om vooral niet in te gaan op aanbiedingen die gedaan worden bij Palm Beach Club Tenerife of bij Silverpoint Vacations SL in het algemeen. Te veel leugens zijn hier al verteld door de verkopers werkzaam bij dit bedrijf en teveel timeshare eigenaren zijn inmiddels al gedupeerd door dit bedrijf. Hun nieuwe verkooptruc, het kopen van een aandeel in een Spaanse SL. met de naam Palm Beach Club Tenerife of The Suites at Beverly Hills, is weer een zoveelste bewijs dat er niet veel veranderd is bij Silverpoint.

Meer info over de Silverpoint verkoopMeer info over de Silverpoint timeshare

Palm Beach Club Tenerife – Silverpoint

Palm Beach Club Tenerife – een naam om te onthouden, een bedrijf om bij weg te blijven! We hebben het al eerder gehad, en zullen het nog vaak hebben over het doen van een nieuwe timeshare aankoop en wat de gevolgen hiervan zullen zijn. Wij willen er dan ook nog eens met klem op wijzen om vooral geen nieuwe aankoop te doen bij The Suites at Beverly Hills, Hollywood Mirage of Palm Beach Club TenerifePalm Beach Club Tenerife

Wilt u van uw timeshare af op een correcte- en definitieve wijze? Neem dan contact met ons op. Wij ontbinden uw timeshare en geven u een schriftelijke garantie. Kijk vooruit en ga weer op vakantie op uw eigen wijze zonder een contractuele verplichting en stijgende jaarlijkse onderhoudskosten. Ga zeker niet over tot het doen van een aankoop bij Palm Beach Club Tenerife van Silverpoint.

error: Content is protected !!