New Line Traveling uit Marrakech

De volgende oplichters, New Line Traveling, uit Marokko, dient zich alweer aan. Zij benaderen met name Belgische en Nederlandse Timeshare eigenaren, met de mededeling dat een groep rijke Marokkaanse burgers, timeshares in Europa opkoopt omdat zij op deze wijze gemakkelijker in het bezit komt van een Visum voor de EU. New Line Traveling

Men wordt door een medewerkster van New Line Traveling uitgenodigd om naar Marokko te komen om de gehele procedure af te wikkelen. New Line Traveling stuurt hiertoe ook een email.

Klik hier voor de email

Wij hebben zowel gesproken met slachtoffers van New Line Traveling als met bijna-slachtoffers van deze oplichters. Allen hebben ze hetzelfde meegemaakt. De slachtoffers waren in de veronderstelling dat het allemaal wel klopte en hadden niet eerst informatie ingewonnen via het internet terwijl de bijna-slachtoffers direct informatie zijn gaan inwinnen op het internet en zodoende niet zijn ingegaan op het aanbod van New Line Traveling uit Marakech. Iedere keer weer rijst de vraag hoe dit soort bedrijven aan de gegevens komen van al die timeshare eigenaren. Het blijkt in dit geval dat zij lijsten hebben opgekocht van herverkoop-bedrijven en van bedrijven / stichtingen die zeggen dat ze timeshare eigenaren juist gratis behulpzaam zijn. Tja…. ook hier weer het bekende gezegde: “Voor niets gaat de zon op!”. Het blijkt maar weer eens dat al die informatie goud waard is voor de vele oplichters die er actief zijn. Sommige slachtoffers van deze vorm van oplichting zijn in totaal meer dan €30.000 kwijtgeraakt. Geld dat ze op geen enkele wijze terug zullen krijgen.

Contactgegevens van deze cold caller, en ook hier zien we weer 1 van de herkenpunten van oplichters en cold callers: Een Gmail Account als emailadres!
newlinetraveling.kech@gmail.com
http://www.newlinetraveling.com/

New Line Traveling zal binnenkort ongetwijfeld weer van naam veranderen, wij zullen uiteraard ook dan weer berichten over deze cold caller uit Marokko.

New Line Traveling en andere oplichters

Bent u benaderd door een cold Caller uit Marokko? Neem dan snel contact met ons op!

Wij blijven waarschuwen tegen dit soort cold callers en andere oplichters. Onthoud dat een Cold Caller nooit goede bedoelingen heeft en ga dus nooit met hen in zee. Ook niet wanneer er bankgaranties worden afgegeven! Wees ook zeer alert wanneer er alleen maar sprake is van een Gmail-emailadres of wanneer er gebruik wordt gemaakt van een postbusnummer en/of GSM nummer. Dit geldt zowel voor internationale- als Nederlandse bedrijven en/of personen. Ook bij New Line Traveling zijn Nederlandstalige personen werkzaam. LET GOED OP AAN WIE U UW INFORMATIE DOORGEEFT! HEEFT U TE MAKEN MET EEN BEDRIJF OF INSTANTIE DIE OP VOORHAND KOPIEËN VRAAGT VAN UW TIMESHARE EIGENDOM. WEES DAN ZEER VOORZICHTIG. ER IS NAMELIJK GEEN ENKELE REDEN TE BEDENKEN WAAROM U DIT ZOU MOETEN DOEN. KOPIEËN KUNT U OOK ALTIJD NOG LATEN ZIEN TIJDENS EEN EVENTUELE AFSPRAAK DIE U HEEFT MET EEN DERGELIJKE INSTANTIE. HET BLIJKT ECHTER STEEDS VAKER DAT DIT SOORT INSTANTIES HELEMAAL GEEN AFSPRAAKADRES HEBBEN MAAR ZICH VERSCHUILEN ACHTER EEN POSTBUSNUMMER!

Contact met timesharestop

error: Content is protected !!