Midland Legal Services

Midland Legal Services, dit is de cold caller waar onderstaand artikel betrekking op heeft, heeft NIETS uit te staan met het bestaande- officiĆ«le bedrijf uit Coventry: “Midlands Legal Services LTD” met als website https://midlandslegal.co.uk/ Dit artikel gaat puur en alleen om de uitermate dubieuze activiteiten van de Cold Caller met betrekking tot timeshare gerelateerde producten.

Midland Legal Services is alweer een Cold Caller die voortkomt uit, en dezelfde werkwijze hanteert, als de notoire oplichter achter Peninsula Legal Agents

Slachtoffers van Peninsula Legal Agents worden ook doorverwezen naar Midland Legal Services. Afspraken worden onder andere in het Coachhuis in Maastricht afgehandeld.
De werkwijze van Midland Legal Services is enorm herkenbaar en zou eigenlijk iedere timeshare eigenaar, die wordt gecontacteerd door deze cold caller, moeten afschrikken.Alleen al het feit dat het hier een cold caller betreft, zegt genoeg.
Het is van belang, om nogmaals te vermelden dat cold callers, die de naam van bestaande bedrijven, zoals in dit geval Midland Legal Services gebruiken of misbruiken, helemaal niets van doen hebben met het echte-, nietsvermoedende bedrijf. WIj hebben dit al gezien bij Peninsula Legal Agents en recentelijk bij de oplichter DCT Consultores Juridicos SL

Midland Legal Services

Werkwijze Midland Legal Services en Peninsula Legal Agents

Een medewerker van Midland Legal Services contacteert timeshare eigenaren, in dit geval vooral leden van MGM Muthu en Diamond Resorts en vertelt hen kortgezegd exact hetgeen u als timeshare eigenaar graag hoort. Zij kunnen uw timeshare verkopen, met andere woorden: Uw timeshare kan worden verkocht voor veel geld of in sommige gevallen gaat de medewerker zelfs zover dat ze zeggen dat er of een grote som geld klaarligt voor u, of dat u heel erg veel geld kunt terugvorderen bij de Spaanse rechtbank. De verhalen worden telkens weer mooier en beter. Het valt ons op dat oplichter die zich bezighouden met Cold Calling, steeds verder gaan en hun documenten steeds beter maken. Een ander iets dat ons opvalt is dat er nog steeds vele timeshare eigenaren trappen in de activiteiten van deze cold callers.

Midland Legal Services zal u niet helpen, behalve van uw geld af… Ga dus vooral niet in zee met dit soort boeven! Indien u bent gecontacteerd door iemand die zich uitgeeft als zijnde een medewerker van Midland Legal Services, neem dan snel contact met ons op. Samen kunnen wij ervoor zorgen dat dit soort oplichters niet meer slachtoffers maken. Indien u in het bezit bent van een timeshare waarvoor u zelf geen goede oplossing heeft, vul dan even ons Reclaim formulier in. Wie weet zijn er meer mogelijkheden dan u denkt!

Bent u slachtoffer van Peninsula Legal Agents of van Midland Legal Services? Doe dan altijd aangifte bij Politie! Indien u niet precies weet hoe, neem dan even contact met ons op, wij helpen u graag!

error: Content is protected !!