Marriott Vacation Club – Timeshare annuleren

Marriott Vacation Club ( MVC ) behoorde tot de top van de timeshare, wereldwijd. Echter de toenemende klachten over Marriott Vacation Club, hebben ervoor gezorgd dat MVC nu in de categorie ‘slecht’ valt. Met slecht bedoelen we niet de kwaliteit van de resorts maar de de kwalteit van de Marriott Vacation Club – timeshare company zelf. Met name de manier van verkopen en omgang met leden door de 2 hoofdresorts in Europa, “Son Antem”op majorca en “Playa de Andaluza”in Marbella, waar klanten slachtoffer worden van een high-pressure verkooppresentatie waar misleiding meer gewoonte is dan uitzondering. Het is een structureel probleem geworden bij  de Marriott Vacation Club timeshare resorts

Marriott Vacation Club

Marriott Vacation Club timeshare eigenaar

De huidige Marriott Vacation Club  timeshare eigenaar is over het algemeen zeer tevreden over de accommodatie. Deze is zeer duur, maar kwalitatief ook goed. Het probleem bij de Marriott timeshare resorts ligt dan ook niet bij de kwaliteit van de resorts zelf. Volgens betrouwbare bronnen is de Marriott Vacation Club timeshare afdeling gestopt met haar lidmaatschap bij de RCI, omdat het absoluut niet genoemd wil worden, of vergeleken wil worden met timeshare resorts zoals: Enduria Travel SL, Club La Costa en Silverpoint (Resort Properties). In 2011 heeft de Hotelgroep Marriott, de timeshare afdeling afgestoten. Als reden werd aangegeven dat het een te zware financiële last zou worden voor de Marriott groep, en zij zich alleen nog maar wou richten op haar kernactiviteiten, het Hotel Management. De Marriott timeshare afdeling wordt nu kortweg MVC, oftewel; “Marriott Vacation Club” genoemd.

Marriott Vacation Club – timeshare verkoop

Een ander slim gegeven is het feit dat de Marriott Vacation Club nu hun klanten contractueel verplichten om, indien zij ooit hun Marriott timeshare willen verkopen, zij altijd, als eerste, Marriott op de hoogte dienen te stellen van dit voornemen. Met andere woorden, voordat u ook maar iets onderneemt, wil de Marriott Vacation Club als eerste op de hoogte zijn van dit verkoop voornemen. Zij willen zogenaamd het “eerste recht” hebben om de timeshare van u over te kopen. In werkelijkheid zullen zij zo als eerste op de hoogte zijn van uw voornemen, en kunnen hier dus snel op reageren door u andere lidmaatschappen aan te bieden die meer aan uw behoeften voldoen. Op deze manier kunnen zij reageren en kans maken om leden te behouden of nog langer aan zich te binden.

Uw Marriott Vacation Club timeshare zal echter NOOIT door MVC verkocht gaan worden. Dat is een harde-, doch aktuele werkelijkheid. MVC leden komen momenteel niet meer van hun timeshare lidmaatschap af.

Wilt u uw MVC lidmaatschap door ons laten ontbinden? Neem dan snel contact met ons op en maak gebruik van onze schriftelijke 100% bindende garantie. Wij ontbinden uw timeshare contract gegarandeerd.

Bekijk ook onze uitzendingen op RTL4 en RTL5

Mijn vader had 2 aandelen gekocht v Marriott Vacation Club Andaluza. Hij is inmiddels overleden en mijn zus en ik willen graag van deze 2 aandelen af. Zou u ons wat info kunnen mailen hoe u te werk gaat en welke kosten hier aan verbonden zijn. Graag ook mijn zus een mailtje sturen. Alvast bedankt voor uw reactie!

Mevr. M. v. D. – Marriott’s Playa Andaluza

Kan de naam Marriott niet meer horen Ben belogen en bedrogen en wil al 5 jaren mijn Marriott timeshare beëindigen. Ze nemen het niet terug en zeggen dat ik het maar moet verkopen, ook al weten ze donders goed dat het niet verkoopbaar is. Het enige wat ze willen is dat ik ieder jaar braaf alle kosten betaal. Of ik nu op vakantie kan gaan of niet dat boeit ze helemaal niet. Wil gewoon mijn Marriott timeshare beëindigen.

Hr. V. – MVC Marbella

Ik heb mijn Marriott Vacation Club Timeshare sinds 13 jaren en probeer het al 6 jaren te verkopen zonder succes. Het wordt nu tijd dat ik mijn Marriott timeshare beëindig.

Hr. A. – Marriott Vacation Club

Sta al 3 jaren op de wachtlijst om mijn timeshare aandeel te verkopen. Nog steeds geen nieuws en geen gegadigden. Nu krijgen we bericht van MVC dat ze pas kunnen verkopen op het oment dat meer dan 90% van hun inventaris is verkocht…..?? Tja dat gaat natuurlijk nooit gebeuren. Niemand wil het verkopen en Marriott neemt het ook niet terug vertelden ze me. Wat moeten we doen? We zijn nu zover dat ik gewoon mijn Marriott timeshare wil beëindigen.

Mevr. J. van M. – Marriott Vacation Club

Ben er gewoon ingetrapt. Kan vrijwel nooit boeken. Moet nu 12 maanden vooruit boeken maar ook dat lukt bijna niet. Extreem hoge kosten. Kan het goedkoper elders krijgen. Ik wil z.s.m. mijn  overeenkomst met Marriott beëindigen.

Hr. F.S. – Marriott Vacation Club, Phuket

Jaren geleden heb ik mijn MVC timeshare gekocht en heb sindsdien altijd problemen gehad met boeken. Heb al vaak geprobeerd te verkopen maar dit kunnen we gewoon vergeten Niemand wil het hebben en ik begrijp het nog ook. Ben gewoon enorm stom geweest. Wil mijn Marriott timeshare beëindigen  en de zekerheid hebben dat mijn kinderen niet worden opgezadeld met mijn blunder. Wil weer gewoon via het reisbureau boeken. Zou voor mij een grote last minder zijn.

Hr. F. – RCI Marbella und Marriott Mallorca

error: Content is protected !!