Mansour Euro

Mansour Euro

Hieronder een Mansour Euro gedupeerde die ons om hulp vraagt. Dat dit slachtoffer niet de enige is, bewijst het grote aantal hulpvragen die wij binnen hebben gekregen, over deze cold caller uit Marrakech, in de afgelopen 2 weken. Mansour Euro is wederom een Cold Caller die timeshare eigenaren of ex timeshare eigenaren benadert met het bekende verhaal dat zij een koper hebben voor uw timeshare, of ze gaan zelfs zover dat zij u vertellen dat zij zelf uw timeshare zullen overkopen, voor veel geld uiteraard. Deze zeer brutale en volhardende cold caller gebruikt exact dezelfde website als andere Cold Callers uit Marrakech, waaronder St Kalineas en Fuji Fly. Mansour Euro is zeer actief en maakt gebruik van oude lijsten waarop timeshare eigenaren vermeld staan. Ze benaderen voornamelijk Nederlandstalige- en Franstalige timeshare eigenaren en ex-timeshare eigenaren. Wij willen dan ook zeer nadrukkelijk waarschuwen tegen Mansour Euro uit Marrakech ! Uw timeshare annuleren kan op andere manieren. De website die Mansour Euro ( Mansour € ) gebruikt is mansoureuro.com. Wegblijven bij dit bedrijf dus!

Mansour Euro Ervaring

Mansour Euro uit Marrakech heeft mij telefonisch gecontacteerd met de mededeling dat ze mijn timeshare overkopen voor 16.750€. we moeten wel naar hun kantoor ter plaatse gaan , ons verblijf in een 4*hotel wordt betaald tot 7 nachten. bij aankomst komt een chauffeur ons ophalen en die moeten we cash 499 € betalen om alle kosten te betalen en die 499 € krijgen we terug nadien…?! Die persoon van Mansour Euro kende al onze gegevens over onze oude timeshare waarvan we nochtans al sedert meer dan 7 jaren geen lid meer zijn. Ik heb me echter laten overdonderden door die persoon aan de telefoon en heb toegezegd, dus ik heb mijn kaartnummer van VISA gegeven en men heeft 2 vliegtuigtickets besteld op onze naam. nu besef ik echter dat ik in de val ben gelopen en ik zou dit graag annuleren. vandaag heb ik zeker al 6 telefoontjes gekregen telkens met andere smoesjes. ik weet niet wat te doen? Kan me iemand raad geven wat ik met Mansour Euro kan doen?

Fam. S.

Mansour Euro – wat te doen?

Mansour Euro

Wij willen er nogmaals nadrukkelijk op wijzen dat cold callers zoals Mansour Euro, absoluut geen enkele kans  hebben als timeshare eigenaren zich gaan realiseren dat hun timeshare lidmaatschap niet verkoopbaar is. Realiseer dat u eigenaar bent van een lidmaatschap en niet van een stuk onroerend goed!! In Spanje kan men alleen onroerend goed kopen indien men in het bezit is van een NIE nummer!! Dit is een soort van Sociaal Fiscaal nummer, zoals wij dat in Nederland kennen. Sinds de opkomst van het internet is het veel goedkoper om zonder timeshare lidmaatschap op vakantie te gaan. Niet-timeshare eigenaren kunnen dezelfde timeshare resorts boeken als timeshare eigenaren, ECHTER…. zij betalen hiervoor meestal veel minder dan het bedrag dat een timeshare eigenaar jaarlijks kwijt is aan onderhoudskosten. Timeshare kan men niet eens gratis weggeven! Mansour Euro en andere cold callers profiteren echter van het feit dat een timeshare eigenaar van zijn of haar timeshare lidmaatschap af wil zonder al te veel geld te verliezen. Op deze wijze komen zij dan in handen van de vele oplichters die actief zijn in deze branche.

Wilt u van uw timeshare af en hierdoor ook van de jaarlijks stijgende onderhoudskosten? Neem dan snel contact op met ons! Wij ontbinden uw timeshare contract en zullen eveneens bekijken welke mogelijkheden er eventueel aanwezig zijn om geld voor u terug te vorderen bij uw timeshare bedrijf. Geld dat u heeft geïnvesteerd in iets dat geen investering blijkt te zijn!

error: Content is protected !!