Liberty Holiday Group

Liberty Holiday Group in Arguineguin

Liberty Holiday Group op Gran Canaria is een bedrijf dat zich ook Liberty Holiday 2017 of Liberty Holiday Reisen. noemt. Het bedrijf hanteert eigenlijk min of meer dezelfde werkwijze als het beruchte Enduria Travel dat werkzaam is vanuit Atlantic Beach Club op Gran Canaria. Deutsche Übersetzung
Liberty Holiday Group op Gran Canaria werft haar klanten op dezelfde misleidende wijze als de timeshare industrie vroeger deed, zij gebruikt hiervoor kraskaarten en vrijkaarten voor diverse attractieparken. De verkooppresentatie is ook vrijwel identiek en bestaat uit het laten zien van zeer mooie appartementen en het tonen van fantastische reisbestemmingen, waar men met Liberty Holiday Group naar toe kan gaan. Hoe kan een bedrijf dat nog maar zo kort bestaat als zo’n gesmeerde verkoopmachine zijn? Het antwoord is eenvoudig want het is namelijk zo dat de verkopers bij dit bedrijf veelal ex-werknemers zijn van Enduria Travel en Anfi Beach Club, het timeshare bedrijf dat al diverse keren is veroordeeld door de Spaanse rechtbank vanwege de vele onwettige contracten die hier destijds zijn afgesloten. Anfi is ertoe veroordeeld, om, onder andere, middels ónze timeshare reclaim, vele klanten te vergoeden. Liberty Holiday Group

Liberty Holiday Group – De klantenervaringen

Een aantal slachtoffers van Liberty Holiday Group op Gran Canaria hebben, alhoewel zij zich enorm schamen, de moeite genomen om ons aan te schrijven en hun ervaringen te delen, zodat dit bedrijf niet nog veel meer slachtoffers gaat maken.
Klanten schrijven allemaal hetzelfde. Ze worden aangesproken op straat en winnen een hoofdprijs waarna ze met een taxi naar Arguineguin werden gebracht, zogenaamd naar het reisbureau van Liberty Holiday Group Hier aangekomen worden ze door een verkoper begroet en krijgen ze 1 of 2 appartementen te zien, ergens in een 4 sterren resort vlakbij. Vervolgens laat de verkoper de klanten plaatsnemen bij een groot scherm en wordt er gezegd dat men met behulp van hen in duizenden resorts over de gehele wereld kan boeken om te genieten van de meest fantastische vakanties en dat men met de speciale bonus code of promotie code die alleen voor klanten van dit bedrijf is, zeer goedkoop vakanties boeken kan. Ook laat de verkoper zien dat met behulp van Amadeus Software, volgens de verkoper is dit de software die ieder reisbureau gebruikt, de huidige vakantie van de klant minstens 20 tot 30% goedkoper zou zijn geweest.

Liberty Holiday Group op Gran Canaria – De gevolgen voor de klant

Liberty Holiday SL.

Liberty Holiday Group in Arguineguin gaat verder daar waar andere oplichters zijn gestopt. Zonder enig schroom tracht Liberty Holiday het geld uit uw zakken te halen met leugens en misleiding. Blijf weg bij dit bedrijf!

Na afloop van de gewetensloze verkooppresentatie van Liberty Holiday Group zal er een contract worden afgesloten voor bedragen die rond de €4000,- liggen. De toegang tot de website zal ongeveer 5 tot 7 dagen later gerealiseerd zijn, zo wordt er toegezegd door de verkoper van dit bedrijf, dat trouwens in handen is van een ex-sales manager van de Anfi group. Echter bij de klanten die ons hebben aangeschreven kreeg men de toegang pas 15 dagen later toegezonden. Dus nadat de wettelijke bedenktijd is verstreken!

Wat blijkt nu? Alle beloftes die werden gedaan door de verkoper zijn vals. De zogenaamde promotiecode die men heeft gekregen blijkt niet te werken, Van de duizende resorts die men over de gehele wereld kon boeken volgens de verkoper blijven er slechts een paar timeshare resorts over. Voor vragen is Liberty Holiday Group niet bereikbaar voor de klanten. Men hult zich in stilzwijgen.

Bent u in aanraking geweest met de misleidende verkoop-praktijken van Liberty Holiday Group oftewel Liberty Holiday 2017 op Gran Canaria? Neem dan snel contact met ons op.

error: Content is protected !!