Legales de Notaria

Legales de NotariaLegales de Notaria

Er komen de laatste tijd veel meldingen binnen van timeshare gedupeerden die telefonisch benaderd worden door de Cold Caller: Legales de Notaria, met de volgende contact gegevens: Calle Marques de Larios 12, 29005 Malaga.

Legales de Notaria doet er alles aan om timeshare eigenaren te doen geloven dat zij een legaal orgaan zijn. Sterker nog: Legales de Notaria probeert te doen voorkomen dat ze een officieel notaris kantoor zijn! ECHTER: Legales de Notaria is een niet-bestaand iets met een naam die in het Spaans geen enkele betekenis heeft!

Wij beseffen dat onze melding uiteraard voor veel timeshare gedupeerden te laat komt. Met andere woorden: er zijn al een groot aantal slachtoffers bekend van Legales de Notaria. Hopelijk verhinderen we met onze berichtgeving wel dat Legales de Notaria, nieuwe slachtoffers maakt.

De Cold Call van Legales de Notaria

Legales de Notaria belt timeshare eigenaren op en verteld hen dat er een rechtzaak is geweest, waarbij er bij gerechtelijke uitspraak is bepaald dat u, als slachtoffer van een eerdere timeshare oplichting, recht heeft op een bepaald bedrag dat aan u is toegekend. Om ervoor te zorgen dat dit geld in uw bezit komt dient u nog wel eerst een aantal vaststaande kosten te betalen. Denk hierbij aan: Achterstallige belastingen, Aanvraag Spaans Sofi-nummer (NIE-Nummer) enz.

Waarschuwing voor Legales de NotariaLegales de Notaria

Dat Legales de Notaria geen echt bedrijf is, weten we ondertussen. Wij willen dan ook met klem adviseren om geen cent te betalen aan Legales de Notaria. Mocht u worden benaderd door een medewerker van hen, stop dan per direct met dit contact.

ONTHOUD GOED: Er is in Spanje geen rechtzaak geweest waarbij er geld aan timeshare gedupeerden, die slachtoffer zijn geweest van timeshare oplichtingspraktijken, is toegewezen. Er zijn ook geen notariskantoren in Spanje die zijn aangewezen, om contact met timeshare eigenaren te nemen, nadat er een rechtzaak zou zijn geweest.

Bent u benaderd door Legales de Notaria uit Malaga, laat ons dit dan zo snel mogelijk weten. Alleen met uw hulp kunnen wij voorkomen dat meer Timeshare gedupeerden slachtoffer gaan worden van Legales de Notaria. Neem hier contact met ons op.

error: Content is protected !!