Kalineas

Kalineas

Kalineas – een timeshare resale bedrijf uit Marrakech in Marokko, is een veelgehoorde naam op dit moment. Negatief welteverstaan. Kalineas benadert voornamelijk Franse- en Belgische timeshare eigenaren. Wordt u benadert door hen, stel u dan direct de vraag: “Hoe komen ze aan onze gegevens”? In ieder geval is het verhaal dat Kalineas aan de timeshare eigenaar verteld een zeer bekend verhaal.

Kalineas biedt aan om de timeshare van de eigenaar te kopen, ze doen u ook direct een bod. Dit bod ligt meestal rond de €12000 en €15000. Vindt de timeshare eigenaar dit bod te laag dan nemen ze vaak de volgende dag alweer contact op met een verbeterde aanbieding die al snel rond de € 30.000 ligt…. Om de verkoop door te laten gaan, moet u hiervoor wel naar Marrakech komen, dit om de koper te ontmoeten. Dit is een beproefde werkwijze die ook Kalineas hanteert. Nodig de timeshare eigenaar uit om naar een ander land te komen, het liefst een land waarvan de klant de taal niet machtig is.

Kalineas gegevens

De adresgegevens die op dit moment bekend zijn bij ons zijn: Kalineas Immeuble Yaacoub Al Mansour N 04 -3e étage – 40000 – Marrakech (Marokko)Tel nummer: 00212-654-754-300, email: contact@kalineas.com – De website van deze Cold Caller is sinds December 2015 online. Dit is zeer recent!!

Kalineas vraagt aan de timeshare eigenaren een administratieve fee van een bedrag rond de €500,- Dit bedrag moet worden betaald middels een overschrijving via de bank. De reden waarom deze cold caller dit doet is omdat op deze manier deze betaling veilig is gesteld. De klant kan deze niet terugboeken of vorderen.

Kalineas verkoopt niet!

Kalineas

Ieder klant die is ingegaan op de uitnodiging van Kalineas is bedrogen uitgekomen. Hun timeshare werd niet verkocht!! Onthoudt altijd dat indien u gebeld wordt door een persoon of bedrijf zonder dat u daar om gevraagd hebt, deze niets goeds in de zin kan hebben. Zij hebben uw gegevens altijd op een illegale of dubieuze wijze verkregen. Ze doen de timeshare eigenaar een fantastisch bod waarop deze eigenlijk geen nee kan zeggen. Iedere timeshare eigenaar wil immers graag geld terug voor zijn of haar timeshare. Dat dit niet de juiste weg is om te bewandelen is inmiddels wel duidelijk. Kalineas doet in ieder geval NIET wat het de timeshare eigenaar belooft. Wat doet deze cold caller dan wel? Zij neemt uw geld en doen vervolgens helemaal niets!! Blijf weg bij dit bedrijf Kalineas genaamd.

Wilt u uw timeshare contract laten ontbinden, neem dan contact op met Timesharestop. Wij ontbinden uw timeshare contract gegarandeerd en zullen tevens onderzoeken welke mogelijkheden er zijn om geld terug te vorderen. Zodat, ook al is het niet mogelijk om uw timeshare te verkopen, u toch eventueel een gedeelte van het door u geïnvesteerde geld kunt terugkrijgen. Op onze website vindt u hiertoe ons reclaimformulier

Vult u dit formuier in, zodat wij alvast een inschatting kunnen maken van uw en onze mogelijkheden met betrekking tot het terugvorderen van door u betaalde gelden.

Klik hier voor meer infoKlik hier voor meer info

 

error: Content is protected !!