JB Legal

JB Legal uit Tenerife nodigt timeshare eigenaren uit om hun timeshare contract te laten ontbinden door hen. Een andere reden is om een rechtzaak ( Timeshare Reclaim ) te beginnen tegen het timeshare bedrijf in kwestie. Hoe deze cold caller aan de gegevens van de klanten komt wordt niet vermeld. Ook de vraag hierover wordt ontwijkend beantwoord door de medewerker van JB Legal. Feit is dat de timeshare eigenaar, zonder dat deze hierom heeft verzocht, wordt gecontacteert. We hebben hier dus wederom te maken met een Cold Caller.

JB Legal

JB Legal in Spanje

JB Legal stuurt na het eerste contact met de timeshare eigenaar in kwestie, een email.  Hierin meldt men dat zij in Spanje gevestigd is. Wij hebben echter geen bedrijf kunnen vinden met deze naam.  Wat zij zeer slim doet is dat zij de naam gebruiken van bestaande bedrijven. Het zijn bestaande namen van gerenommeerde bedrijven in Australië, Engeland e.o. De Cold Caller waar wij het in dit artikel over hebben, heeft echter helemaal niets te maken met deze bedrijven. Zij  probeert gewoon een graantje mee te pikken uit de zakken van timeshare eigenaren.

Wat ons nog wel het meest verontrust, is het gegeven dat JB Legal uit Spanje met klanten wil afspreken in België, meer specifiek in Brussel ( vandaar misschien de B in JB Legal?). Het is natuurlijk af te raden om met dit soort bedrijfjes of personen in zee te gaan. Zoals al zo vaak is aangetoond: een cold Caller, en JB Legal valt daaronder, heeft NOOIT goede bedoelingen.

Het feit dat dit bedrijfje of persoon gebruikt maakt van een gratis- volledige anoniem aan te maken emailadres ( jblegal@mail.com) en geen website heeft met privacy gegevens/beleid en/of algemene voorwaarden zegt ons genoeg.

JB Legal

JB Legal en World Travel Centre

De werkwijze van JB Legal lijkt in vele aspecten veel op de werkwijze van World Travel Centre. Dit bedrijfje, eveneens een cold caller, is ook werkzaam op Tenerife en heeft al vele gedupeerden gemaakt. Op het internet is er een ander artikel te lezen over JB Legal – Klik Hier – hierin wordt ook verwezen naar een bedrijfje met de naam Realistix Solutions waarmee het bedrijfje ISS Solutions gelinkt was. De naam JB Legal zou dus kunnen verwijzen naar de initialen van één van de eigenaren van ISS solutions. Over dit bedrijfje is er zeer veel – negatieve – berichtgeving te lezen op het internet. Wij willen iederen er dus met klem op wijzen om bijzonder voorzichtig om te gaan met het verstrekken van gegevens aan JB Legal. 

Wilt u meer informatie over het ontbinden van timeshare contracten middels een ontbindingsprocedure of een Timeshare Reclaim , neem dan gewoon even contact met ons op. Wij beoordelen uw contract geheel kosteloos en vrijblijvend.

Ook indien u in contact bent geweest met medewerkers van JB Legal uit Spanje, vernemen wij graag van u.

error: Content is protected !!