Artikel gelezen op Mindtimeshare 28-09-2016

ITRA

ITRA

Vandaag heeft de Daily mail een artikel gepubliceerd over ITRA oftewel de International Timeshare Refund Action. Wederom haalt ITRA, vanwege het feit dat zij klanten zeer veel geld laat betalen voor een dienstverlening die zij blijkbaar vrijwel nooit levert aan haar klanten, het nieuws. Het gehele ( Engelse ) artikel kunt u hier lezen.

Op het internet is er inmiddels zeer veel te lezen over het bedrijf ITRA. Ook haar laatste bedrijf met de officieel klinkende naam “European Claims Centre” oftwel de ECC  wordt breed uitgemeten in de diverse media. Wij willen dan ook beslist aanraden om niet met dit bedrijf ITRA in zee te gaan. Andere bedrijven die ITRA heeft gelanceerd zijn: Timeshare release,  Solution for timeshare en het zojuist benoemde ITRA bedrijf European Claims Centre. Dit laatste bedrijf is zeer actief in Engeland maar ook aan de Costa del Sol ( Benemaldena en Fuengirola) en in Portugal.

Bent u in contact geweest met ITRA of met een van haar andere bedrijven, laat het ons dan weten.

Wilt u uw timeshare contract laten ontbinden en wilt u hierbij wel zeker zijn van uw zaak? Neem dan contact op met Timeshare Stop., Wij ontbinden timeshare contracten al vanaf 2014 en zijn meerdere malen te zien geweest op RTL4 en RTL5. Wij geven een 100% zekere-, schriftelijke garantie! Stop met het betalen van die jaarlijkse onderhoudskosten en andere timeshare verplichtingen. Ga weer ongedwongen op vakantie wanneer het u uitkomt zonder allerlei bijkomende extra kosten.

Hieronder volgt de vertaling van het artikel in de Engelse krant “The daily mail”.

De afgelopen jaren was de timeshare die de fam. Tight had gekocht in het zuiden van Spanje een enorme financiële last geworden, een verplichte financiële last welteverstaan. Aanvankelijk kreeg de fam. voor een aanvankelijke betaling van meer dan 6000 euro en jaarlijkse onderhoudskosten van een paar honder euro, de mogelijkheid om ieder jaar een week op vakantie te gaan in luxe resorts in Spanje,Florida of andere populaire vakantiebestemmingen. Echter toen in 2013 de jaarlijkse onderhoudskosten tot een bedrag van meer dan €1000 per jaar waren opgelopen en de mogelijke vakantie bestemmingen ook niet bijzonder goed meer te noemen waren, besloten ze om hun timeshare bedrijf te contacteren. Hier werd hen echter medegedeeld dat hun timeshare contract nog zeer vele jaren zou doorlopen. Wat nu?

Tijdens hun zoektocht op het internet ( Timeshare Release) kwamen ze uit bij een firma die, zo bleek echter pas veel later, de “International Timeshare Refund Action” genoemd werd. Dit bedrijf bood aan om een rechtzaak op te zetten tegen RCI, dit vanwege het feit dat RCI zeer vele zaken fout had gedaan waardoor de klanten van RCI recht zouden hebben oo een gigantische hoeveelheid geld. Dit bedrijf ITRA zou een collectieve rechtzaak tegen RCI aanspannen. Gelijktijdig kreeg de fam. Tight, zo bleek tijden shun afspraak met ITRA, de kans om van hun timeshare af te geraken. Hiervoor moest dan wel een fors bedrag worden neergelegd. Dit laatste vond de fam. Tight niet erg, aangezien ze dan wel van hun langdurende timeshare verplichting af zouden zijn! De afspraak vond plaats in Zuid Spanje in het plaatsje Fuengirola, in de Calle Inca. Er wed hen duidelijk toegezegd dat ze nooit meer een rekenign zouden ontvangen van hun timeshare bedrijf, ook werd hen gegarandeerd dat de ontbinding een feit zou zijn. een schriftelijke garantie kregen ze echter niet!

Het artikel in de Engele krant gaat verder met het beschrijven van vele andere slachtoffers die er gemaakt zijn door het dubieuze bedrijf ITRA en over de vele dubieuze bedrijven waarmee ITRA samenwerkt.

ITRA

Altijd voorzichtig zijn!

Over ITRA is er ongelooflijk veel negatiefs te lezen op het internet, waarom maakt dit bedrijf dan nog steeds zovele slachtoffers?

Klanten komen in contact met ITRA via de diverse websites ( European Claims Centre – Timeshare release enz.) op dat moment weet men nog niet van het bestaan van ITRA. Hier komt men pas achter wanneer de klant op uitnodiging verschijnt op het kantoor van ITRA in Fuengirola en of in Portugal. Hier wordt er aan de klant aangeboden om deel te nemen aan een collectie actie tegen RCI ( RCI Action Group) gelijktijdig krijgen de klanten de mogelijkheid om van hun timeshare af te komen met de hulp van ITRA. Hiervoor moet dan een fors bedrag worden betaald (tussen de €6000 en €8.000) Dit bedrag moet worden overgemaakt aan een extern bedrijf in Fuengirola of aan ITRA zelf in Gibraltar. Klanten doen dit omdat ze anders niet van hun timeshare af kunnen komen en hierdoor denken verlost te zijn van hun timeshare verplichtingen.

Wij willen timeshare eigenaren er dan ook met nadruk op wijzen dat, voordat men met wie dan ook in zee besluit te gaan, me eerst een eigen onderzoek doet via google.

  • Kijk of het bedrijf in kwestie negatief wordt beschreven op Google.
  • Zijn er negatieve reacties van klanten waaruit blijkt dat het bedrijf zijn beloftes niet nakomt?
  • Verschuilt men zich achter een postbusnummer en/of gsm nummer?
  • Is het bedrijf geregistreerd in het land waar men de werkzaamheden uitoefent?

GA DAN NIET IN ZEE MET HEN!!

  • Ga alleen in zee met een bedrijf dat volledig transparant is!
  • Vraag om schriftelijke garanties!
  • Is het bedrijf wel ingeschreven bij bijvoorbeeld de Kvk?
  • Is het bedrijf bereid om verifieerbare referenties aan u te geven

INDIEN DEZE PUNTEN POSITIEF KUNNEN WORDEN BEANTWOORD DAN BENT U WAARSCHIJNLIJK OP DE JUISTE PLAATS BELAND.

Timesharing informatie

Timeshare Stop bestaat inmiddels 2 jaar!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

error: Content is protected !!