Island Breaks Tenerife

Isand Breaks

Island Breaks is een bedrijf dat pas recentelijk is begonnen met het benaderen van timeshare eigenaren door middel van Cold Calls. Het lijkt erop dat het voornaamste doelwit van Island Breaks de timeshare eigenaar die een lidmaatschap bij Club Class heeft gekocht.

Een medewerker van deze Cold Caller, verklaart aan hun klanten, dat zij een bedrijf zijn, dat gespecialiseerd is in het reclaimen van geld en dat zij hierin zeer succesvol zijn. Zij kunnen geld terugvorderen, ook consumenten vorderingen die niet voldoen aan de wettelijke normen, kunnen ze afhandelen tot grote tevredenheid van iedereen die met deze cold caller in aanraking is gekomen.

Iedereen kan een vordering indienen en iedereen is een WINNAAR…..volgens Island Breaks

De werkwijze van Island Breaks

Island Breaks

Het enige dat de timeshare eigenaar moet doen is een ticket boeken naar Tenerife en in het vliegtuig stappen.De accommodatie wordt natuurlijk geregeld door Island Breaks evenals de afspraak met de juridisch adviseur, dit alles om de vordering in te dienen! Klinkt een beetje te mooi om waar te zijn.. niet dan?

Wie is nu deze Cold Caller? En waar komt dit bedrijf zo plotseling vandaan?

Island Breaks – de vele vraagtekens!

Deze zeer dubieuze Cold Caller;  Island Breaks heeft een website, hierop zijn diverse referenties beschreven, het vreemde is nu wel, dat veel van deze referenties afstammen van ver voor de registrering van haar website. De adresgegevens zijn: Avenida de los Vientos, Local A-4, 38670 Adeje, Tenerife met Telefoonnummer: 0034 928 077 082 en E-mail: info@islandbreaks.net. Er is geen vermelding van een registratienummer, hetgeen uiteraard erg vreemd is. Het wordt nog vreemder, aangezien Island Breaks een reisbureau registratie kenmerk vermeld dat toebehoort aan het beruchte en ons zeer bekende bedrijf en Cold Caller “Slonce Travel”. Alleen deze naam moet al een waarschuwing zijn voor de timeshare eigenaar. Deze Cold Caller is dus gelieerd aan deze oude bekende, geen goede referentie dus! Slonce Travel was werkzaam op dezelfde wijze als Island Breaks op dit moment Zij deed dit onder de noemer: “Orange Sun Travel”. Klanten die ingingen op uitnodigingen van dit bedrijf, kwamen terecht op een verkooppresentatie waar ze een product geacht werden te kopen dat door Slonce Travel werd gepresenteerd. Vele klanten zijn duizenden Euro’s kwijtgeraakt door deze bedrijven!!

Island Breaks – de conclusie

Island BreaksWij raden iedereen aan om elk contact met dit soort bedrijven te verbreken. Vraag uzelf altijd af hoe een bedrijf als Island Breaks aan uw privé gegevens komt! Een Cold Caller heeft NOOIT goede bedoelingen maar is altijd alleen op uw geld uit zonder daar iets voor terug te doen! Het is niet erg prettig om te zien dat dit soort bedrijven komen en gaan. Iedere keer een andere naam, iedere keer met dezelfde personen achter de schermen.

Bent u in contact geweest met een Cold Caller zoals Island Breaks, neem dan snel contact op met ons. Wij geven u alle ondersteuning en advies.

Wij ontbinden uw timeshare contract gegarandeerd en zullen eveneens onderzoeken of er mogelijkheden zijn om het door u geïnvesteerde geld terug te vorderen. Geld dat u heeft geïnvesteerd in een timeshare lidmaatschap, dat geen investering is gebleken. Goed, u heeft hopelijk een aantal fijne vakanties kunnen vieren met deze timeshare, echter uw timeshare eigendom heeft absoluut geen kostenvoordeel meer. Nee het is een bodemloze put geworden, waarin u ieder jaar weer geld gooit.. Het heeft alleen nog kostennadelen voor u, en later ook voor uw kinderen. Bedrijven zoals Island Breaks proberen nog snel, voordat u definitief afscheid neemt van uw timeshare, een graantje mee te pikken. Dit graantje komt wel uit uw broekzak!

error: Content is protected !!