Huisbezoek

Wij begrijpen dat een timeshare annuleren voor vele timeshare eigenaren van groot belang en dringend gewenst is, maar dat het niet voor iedereen mogelijk is om naar ons kantoor te komen. Om deze reden bieden wij nu ook de mogelijkheid, aan timeshare eigenaren uit België en Nederland, om gebruik te maken van  onze “Thuisbezoek” mogelijkheid. Dit kan ook op Zaterdag! Indien u dit wenst, maken we graag een afspraak bij u thuis, op een tijdstip dat het u uitkomt. Zodat u, samen met ons, in uw eigen omgeving, uw mogelijkheden kunt bespreken.

Neem hiervoor gewoon even contact met ons op: +31 33 2022 096 Of vul ons contactformulier in. Wij zullen, na ontvangst contactformulier, binnen 24 uur contact met u opnemen. Reacties door ons ontvangen op vrijdag, zullen ten laatste de eerstvolgende werkdag worden beantwoord.

Huisbezoek bij Timeshare Stop

Wij halen uw recht!


Stoptimeshare op TV in België 12-08-2017

Timesharestop op RTL4 (april-2016)

Timesharestop op RTL4 (juni-2015)

Volg / Like ons

GOOGLE
GOOGLE
https://www.timesharestop.nl/huisbezoek">
YouTube
Facebook
Facebook
RSS

Uw timeshare annuleren?

Wij zijn gevestigd en geregistreerd in Nederland. Wist u dat de actieve verkoop van timeshare producten in Nederland verboden is?

Mede hierdoor kunnen wij uw timeshare annuleren en zullen wij ook bekijken of er mogelijkheden zijn om geld terug te vorderen. Geld dat u destijds heeft geïnvesteerd in een timeshare eigendom dat nu absoluut geen investering blijkt te zijn!

Timeshare Stop helpt consumenten bij de oplossing van hun (timeshare) probleem. 100% van de klanten die van onze dienstverlening gebruik hebben gemaakt, zijn door ons geholpen. Wij hebben alle timeshare contracten kunnen beëindigen en hebben in vele gevallen geld terug kunnen vorderen.

error: Content is protected !!