Herverkoop van timeshare

Herverkoop van timeshare

De herverkoop van timeshare oftewel timeshare resales, hierover zijn er weer een aantal ervaringen bekend. Ditmaal zijn het slachtoffers van de bedrijven Timeshare compensation – ABC Lawyers en Sell my timeshare – een bedrijf dat zegt dat ze de herverkoop van timeshare kunnen realiseren – iets waarvan wij steeds gezegd hebben dat het onmogelijk is. Hadden deze gedupeerden onze website gelezen dan waren ze zeker niet in de slinkse praktijken getrapt van een timeshare resale organisatie. Onthoud echter goed, dat dit bedrijf slechts 1 van de vele bedrijfjes of personen is, die zegt dat de herverkoop van timeshare mogelijk zullen maken.

Herverkoop van timeshare – een ervaring rijker

De herverkoop van timeshare is het favoriete onderwerp van de diverse oplichters. Lees hieronder de ervaringen van een timeshare consument die dacht de herverkoop van timeshare te kunnen realiseren door inschakeling van het bedrijf “Sell my Timeshare”.

“Mijn vrouw en ik gingen naar een timeshare herverkoop presentatie van Sell my timeshare in Bournemouth (UK) Hier kwamen we er echter achter, dat het bedrijf hierachter,  eigenlijk de beruchte Glenmore Consultants of Monster Rewards is.

De herverkoop van timeshare is een industrie waarin zeer veel oplichters actief zijn en hierdoor waren we dus zeer op onze hoede. Ik had echter een brief gekregen van Sell my timeshare, waarin ze bevestigden dat ze onze timeshare wilden kopen. De waarde die aan onze timeshare was gegeven door hen, bedroeg ruim €10.000. De personen die deze presentatie hadden geregeld of georganiseerd rekenden ons hiervoor bijna €200, ik stond op het punt om de betaling details door te nemen, om de herverkoop van de timeshare door te laten gaan.

Mijn bedoeling was het die dag, om de herverkoop van timeshare aan dit bedrijf te realiseren voor een bedrag dat in de buurt moest liggen van de door hun gegeven waarde van €10.000. Ze hadden ons gezegd dat ook mijn vrouw aanwezig moest zijn op de presentatie. Ook moesten we ons legitimatiebewijzen meenemen plus een rekening van gas en/of elektra waar ons adres op vermeld stond. De reis naar de presentatie van Sell my timeshare duurde ongeveer 2 uur heen en 2 uur terug. Hieruit blijkt wel dat we zeer veel interesse hadden in deze herverkoop van timeshare presentatie. Nadat de presentatie al ruim 3 uur bezig was en we alleen gesproken hadden over ons timeshare eigendom en “Monster Rewards”, gaf de consultant ons 4 opties:

 • Zij kopen onze timeshare
 • Wij maken gebruik van hun juridische contacten bij een vereniging TESS. Deze rekent ons €200 per uur om de juridische aspecten door te nemen en in acht te nemen, zodat we op deze wijze afstand konden doen van onze timeshare en de herverkoop van timeshare op te starten.
 • Sell my timeshare taxeert onze timeshare, geeft ons vervolgens zogenaamde “Monster” punten, deze zullen op een krediet kaart worden gezet die ook online toegankelijk is. Deze punten kunnen dan na 14 maanden, met een enorme waardestijging, weer worden omgezet in geld.
 • Wij doen niets en gaan weer terug naar huis. De herverkoop van onze timeshare gaat dan zowieso niet door.

Herverkoop van timeshare

Een strategie bij de herverkoop van timeshare

De consultant gaf vervolgens aan dat optie 1 onmogelijk is, aangezien zijn bedrijf al timeshare weken in haar bezit heeft op ons resort. De herverkoop van timeshare met betrekking tot deze weken was nog steeds niet gelukt! Als wij dit hadden geweten dan waren we uiteraard niet eens naar de presentatie van “Sell my timeshare” gegaan!

De consultant gaf aan dat van de andere opties eigenlijk alleen optie 3 de moeite van het bekijken waard was. Uiteraard gingen we meer vragen stellen.

De presentatie van Sell my timeshare hing aaneen van kleine stukjes papier waar snel iets gekrabbeld was en vage-, nietszeggende beloftes. Uren- en een hoop flauwekul later, waren we niet overtuigd van deze consultant en of deze capabel zou zijn om de herverkoop van timeshare te realiseren. We vroegen of hij het een en ander op papier wou zetten zodat we dit mee konden nemen naar huis… Dit was niet mogelijk! Om daar ter plekke een beslissing te nemen en de herverkoop van timeshare door hun op te starten zonder garanties, voelde op dat moment niet goed.

Het uiteindelijke doel van deze herverkoop van timeshare

Herverkoop van timeshare

Na 4 uren te hebben doorgebracht met een “verkoper” kwam uiteindelijk het hoge woord, hun uiteindelijke doel, eruit. Ze vertelden ons dat om deel te nemen aan hun club of vereniging, we die dag ruim €10.000 moesten neerleggen, we zouden de waarde van onze timeshare, zoals deze was getaxeerd door hen, plus de “Monster points” waarde, over 14 maanden krijgen uitbetaald! Dus in plaats van dat we €10.000 gingen ontvangen, moesten we €10.000 betalen aan deze dubieuze firma. Daar gingen we uiteraard niet mee akkoord! Wij wilden gewoon de herverkoop van timeshare , en wel ONZE timeshare gerealiseerd zien

We gingen zeer teleurgesteld terug naar huis. We voelden ons bedrogen en misleid. We zijn gewoon beet genomen door Sell my timeshare. Er is ons belangrijke informatie niet verteld voordat we op onze afspraak kwamen. Dit gebeurd uiteraard zeer bewust, want indien men ons alles verteld zou hebben, dan waren we uiteraard niet ingegaan op deze uitnodiging om te verschijnen op deze presentatie. Dan hadden we geen hele dag verpest en geen kosten gemaakt. Goed, de herverkoop van timeshare was dan zeker niet doorgegaan maar dat was het nu ook niet.

De reden waarom wij dit verhaal melden is omdat wij hopen dat anderen dit stuk op uw website lezen, waardoor ze niet meer vatbaar zullen zijn voor dit soort praktijken”. Een herverkoop van Timeshare is gewoon een droom. De realiteit is, dat een herverkoop van timeshare nooit lukt! Trap niet in deze timeshare leugens en blijf helder nadenken.

met vr. gr.

de heer en mevrouw, (namen zijn bij ons bekend)

Herverkoop van timeshare

Hier nogmaals en samenvattend, de werkwijze van dit soort uiterst dubieuze bedrijven, die pretenderen de herverkoop van timeshare te kunnen realiseren:

 • Men verteld u dat uw timeshare een bepaalde waarde vertegenwoordigt
 • Men taxeert uw timeshare eigendom
 • U kunt gebruik maken van hun club en heeft hierdoor een bepaald voordeel
 • Om lid te worden van hun club moet u een bepaald bedrag betalen
 • Uw timeshare wordt door hen teruggenomen, zodat u fijn van uw timeshare af bent en verlost bent van de jaarlijkse onderhoudskosten ( tenminste, dat verteld men u)
 • U moet wel een bepaald bedrag betalen om gebruik van hun club te mogen maken
 • In het geval van Sell my timeshare, belooft deze u nog eens een uitkering over 14 maanden

Ons advies is dan ook om weg te blijven bij Sell my timeshare en aanverwante bedrijven of instanties. Lees onze aandachtspunten en realiseer dat de herverkoop van timeshare niet mogelijk is!

Heeft u ook iets dergelijks meegemaakt? Neem dan snel contact met ons op. Be: +31 33 2022 096 of bezoek de contactpagina

 

error: Content is protected !!