Hamilton & Leighton

Volg ons wekelijkse journaal!

Hamilton & Leighton advocaten verkopen uw timeshare zonder enige moeite! Dit, alhoewel wij herhaaldelijk en frequent waarschuwen tegen de zogenaamde Cold Callers die zeggen dat ze een koper voor uw timeshare eigendom hebben.

Dit zogenaamde advocaten kantoor Hamilton & Leighton dat gevestigd is in het mondaine Marbella in Zuid Spanje, deelt u mee dat ze een koper hebben voor uw timeshare en dat ze de gehele administratieve rompslomp uit handen nemen, om ervoor te zorgen dat de verkoop vlekkeloos verloopt!

Hamilton & Leighton Cold Caller

Hamilton & Leighton

Timeshare eigenaren worden uit het niets benaderd door Hamilton & Leighton, met de fantastische mededeling dat er zich een koper heeft gemeld voor hun timeshare eigendom. Deze koper is bereid een bedrag te betalen van rond de €20.000. Dat is nog eens goed nieuws! Vervolgens krijgt u al zeer snel een email waarin het een en ander vermeld staat over het bedrijf Hamilton & Leighton. Zo zouden ze al vanaf 1983 bestaan… Dit is op z’n minst zeer merkwaardig te noemen, aangezien wij nog nooit gehoord hebben van dit bedrijf. Ook wordt er in hun naam de afkorting SL genoemd. Dit zou betekenen dat zij geregistreerd zouden moeten staan in de Spaanse kamer van koophandel. Dit is echter niet het geval, zo is na onderzoek gebleken. Hamilton & Leighton

De werkwijze van Hamilton & Leighton

Hamilton & Leighton legt verder uit in deze email, dat er zich een koper heeft gemeld voor hun timeshare eigendom en dat deze al een ruime aanbetaling heeft gedaan. Om deze verkoop zo snel mogelijk door te laten gaan, heeft de medewerker van Hamilton & Leighton zo snel mogelijk de timeshare documenten, waaronder het eigendomscertificaat, nodig van de timeshare eigenaar in kwestie. Dat klinkt allemaal heel erg logisch toch? Wat vervolgens echter niet zo logisch is, is dat er een waarborg moet worden betaald door de timeshare eigenaar, Dit totdat de timeshare documenten zijn gearriveerd bij Hamilton & Leighton. Het gaat hierbij om een bedrag van ongeveer 600 Pond. Dit is echter volkomen illegaal en niet toegestaan!! Hoe kan het, dat een advocaten kantoor deze fout maakt? De huidige timeshare wetgeving verbiedt namelijk het vragen van een aanbetaling bij zowel timeshare producten alsook bij timeshare resales!!

Wij waarschuwen nogmaals tegen dit soort Cold Callers! Timeshare eigenaren moeten zich ervan bewust worden dat hun timeshare niet verkoopbaar is en dat Cold Callers nooit iets goeds in de zin hebben!

Op dit moment zijn de volgende contact gegevens van Hamilton & Leighton bij ons bekend. Email: hamiltonleightonsl@representative.com  en telefoonnummer: 0560 384 8352. Wees uitermate voorzichtig indien u bent benaderd door Hamilton & Leighton advocaten uit Marbella en neem zo snel mogelijk contact met ons op!

 

 

error: Content is protected !!