Global Networks scam

Waarschuwing!! Global Networks scam, een Timeshare herverkoop (Resale) Cold Caller. Oftewel een Scam!Global Networks

Global Networks zegt dat ze gevestigd zijn in Madrid, echter er is geen bedrijf met deze naam geregistreerd bij de Spaanse kamer van Koophandel.
Ook het adres dat vermeldt wordt door Global Networks is niet correct! Werkwijze zoals in een scam

Global Networks benadert Nederlandstalige timeshare eigenaren om te inventariseren of ze interesse hebben om hun timeshare te verkopen. Zodra ze weten dat de timeshare eigenaar in kwestie wel degelijk interesse heeft om zijn of haar timeshare te verkopen, benaderen ze deze al snel een tweede keer met de mededeling dat ze een koper voor hun timeshare hebben gevonden.

Ja, Global networks heeft vele kopers uit verre landen klaar staan om timeshares te kopen. Deze zogenaamde (niet bestaande) kopers hebben ook al aanbetalingen gedaan zodat een eventuele koop snel door kan gaan. Het enige dat de Nederlandstalige timeshare eigenaar moet doen, is een kopie opsturen van hun timeshare documenten en een security deposit te betalen, ter hoogte van € 1800 – € 1950. Zodra dit gerealiseerd is, zal de verkoop snel door kunnen gaan! Trap niet in deze timeshare scam!

Global Networks  – Scam? Global Networks

Hier hebben we weer te maken met een bedrijf, Global Networks, een scam dat de wetgeving overtreedt. Ook voor timeshare resales oftewel herverkoop, is het verboden om een aanbetaling te vragen.

Kortom: Global Networks is een Scam Cold Caller die uit het niets Nederlandstalige timeshare eigenaren benaderd, Het bedrijf Global Networks, waarvan ze zeggen dat het in Madrid is gevestigd, staat niet ingeschreven en Global Networks scam gebruikt een vals adres. Zou u zaken willen doen met dit Bedrijf?

Bent u benaderd door de scam van Global Networks, laat het ons dan zo snel mogelijk weten. Dit soort bedrijven dienen gestopt te worden.

Global Networks resale – Een Scam

Wij kunnen dan ook niet vaak genoeg waarschuwen hiertegen.

  • Vraag uzelf af: hoe komen bedrijven als Global Networks aan uw gegevens? Scam?
  • Hoe komen ze aan de kopers?
  • Waarom willen deze kopers geld betalen voor uw timeshare? Dit terwijl er enorm sites zijn waar ze gratis een timeshare kunnen overnemen! Ruikt naar Scam
  • Waarom moet u een bedrag aanbetalen. Normaal gesproken indien met iets verkoopt, krijgt men geld en hoeft men geen geld te betalen!
  • Waarom gebruiken bedrijven als Global Networks een vals adres en waarom staan ze nergens geregistreerd?

Wees altijd voorzichtig met welke gegevens u verstrekt via het internet met betrekking tot uw timeshare eigendom. Deze gegevens belanden vaak in verkeerde handen. Lees hier meer. Veel bedrijven die zeggen u te helpen verkopen geven uw gegevens door aan derden. Dit met alle gevolgen van dien! Global Networks is een Scam!

Global Networks

error: Content is protected !!