Gestion Inmobiliaria Malaga

Het zogenaamde resale bedrijf Gestion Inmobiliaria Malaga benadert op dit moment vooral Duitse timeshare eigenaren met de fijne mededeling, dat er een koper is voor de timeshare van de klant. Gestion Inmobiliaria Malaga oftewel G.I.M. doet dit middels een medewerker die zich in vele gevallen voorstelt als Carsten Ritter. De verkoopprijs die hij noemt bedraagt minimaal €12000,=  Dit is natuurlijk een fantastische prijs, zeker als men bedenkt dat een timesharing tegenwoordig absoluut geen kostenvoordeel meer heeft en dus gewoonweg niet herverkocht kan worden. Iemand, zoals Gestion Inmobiliaria Malaga, die het tegenovergestelde beweert en u telefonisch benadert zonder dat u hier om gevraagd heeft, mag men zeer zeker gemakshalve als een oplichter beschouwen. Ga vooral niet in op hetgeen u voorgeschoteld wordt en kap het contact per direct af.Gestion Inmobiliaria Malaga

Timeshare eigenaren die op het aanbod van Gestion Inmobiliaria Malaga zijn ingegaan, krijgen een verkoopovereenkomst toegezonden waarin alle details van de verkoop worden vermeld. Er hoeft, zo verzekerd de medewerker, absoluut geen vooruitbetaling te worden gedaan door de verkoper en er hoeven ook geen bijdragen te worden betaald door de verkoper. Commissies voor Gestion Inmobiliaria Malaga worden betaald door de kopende partij. De kosten voor de notaris zullen ook worden betaald door de kopers. Deze manier van werken komt ons erg bekend voor en lijkt enigszins op de werkwijze van onder andere de cold caller Peninsula Legal Agents. Hetgeen ons ook opgevallen is, is dat er onderaan het zogenaamde verkoopdocument een ruimte is gereserveerd voor de Ayuntamiento, oftewel het gemeentehuis. Dit is natuurlijk complete onzin aangezien een gemeentehuis helemaal niets te maken heeft met een herverkoop of verkoop. De enige reden waarom cold callers zoals Gestion Inmobiliaria Malaga dit soort onzinnigheden vermelden is om het vertrouwen te winnen van de timeshare eigenaar. Kreten zoals Gemeentehuis, Notaris en bankgaranties doen het altijd goed in de wereld van de timeshare oplichters.

Gestion Inmobiliaria Malaga valt door de mand

Zodra wij zien dat een cold caller zoals Gestion Inmobiliaria Malaga ook een website (http://gestioninmomalaga.com) gebruikt, willen wij deze graag even onder de loep nemen. Uiteraard zijn wij altijd zeer voorzichtig wanneer wij hier een oordeel over geven, aangezien vele cold callers ook de gegevens gebruiken van echt bestaande-, legitieme bedrijven. Die dus geheel van niets weten en absoluut geen kwaad in de zin hebben. Cold Callers gebruiken deze gegevens in de hoop dat timeshare eigenaren zich verdiepen in deze websites en de cold caller, die dus geheel niets te maken heeft met het echte legitieme bedrijf,  steeds meer vertrouwen. Op het moment echter dat er een betaling moet worden gedaan door de timeshare eigenaar, zal er echter een bankrekeningnummer worden gegeven die niets te maken heeft met het legitieme bedrijf. Als wij nu de website van Gestion Inmobiliaria Malaga bekijken, zien we dat de foto’s die hier gebruikt worden, wederom foto’s zijn die gewoon kunnen en mogen worden gedownload van een website zoals Pexels of Shutterstock. De namen die vermeld worden zijn dus 100% verzonnen. Alleen dit al zou reden moeten zijn om NIET met dit bedrijf ( of persoon) in zee te gaan. Gestion Inmobiliaria Malaga

Kijken we nu nog een stukje verder dan zien we dat er op de website van deze cold caller met geen woord gerept wordt over hun timeshare herverkoop activiteiten en dat het door hen gebruikte registratie nummer helemaal niet bestaat! Het is van belang dat u absoluut niet in zee gaat met dit bedrijf. Bent u benadert door Gestion Inmobiliaria Malaga , neem dan snel contact op met ons.

Indien u uw timeshare contract wilt laten stopzetten of u bent van mening dat u in aanmerking komt voor een timeshare reclaim. Laat ons dan geheel vrijblijvend en gratis uw mogelijkheden beoordelen! Het is de enige wijze waarop u nog een gedeelte van het door u geïnvesteerde geld zult kunnen recupereren. Een timeshare verkopen is immers onmogelijk.

 

 

error: Content is protected !!