Fuji Fly uit Marrakech

Fuji Fly

Wij waarschuwen voor Fuji Fly – een timeshare herverkoop bedrijf dat werkzaam is vanuit Marrakech en dat een hele bekende werkwijze heeft.

Fuji Fly benadert voornamelijk timeshare eigenaren uit België en Frankrijk en biedt deze aan om deze van de eigenaar te kopen. Echter om de daadwerkelijke verkoop door hen in gang te zetten moet de eigenaren wel eerst even naar het kantoor van Fuji Fly komen, dit kantoor bevindt zich in Marrakech in Marokko. Hier vindt dan de ontmoeting met de potentiële koper plaats.

Fuji Fly gegevens

Fuji Fly legt uit aan timeshare eigenaren dat de verkoopprijs met de koper al is overeengekomen, deze prijs is verrassend hoog! Deze Cold Caller weet dat een hoge verkoopprijs een timeshare eigenaar kan overtuigen om met hen in zee te gaan

Er is geen adres bekend bij ons.Wel een telefoonnummer: +00212 613 466 955 en het email adres is contact@fujifly.com De website van de cold caller uit Marrakech ( fujifly.com) is geregistreerd in December 2015, dit is uiteraard nog maar heel erg kort. Ditzelfde verhaal hebben we ook al gezien bij een andere herverkoper van timeshare: Kalineas genaamd. Wat schets onze verbazing. De websites van Fuji Fly en die van Kalineas (kalineas.com) zijn geheel identiek!

De werkwijze van Fuji Fly

Fuji Fly
Een medewerker van Fuji Fly zegt tegen de klant dat er geen bedrag vooraf betaald hoeft te worden. Zodra de klant een confirmatie email krijgt van hen staat er ook een vertrouwelijke code in vermeld. Zodra de timeshare eigenaar met deze code inlogt op de website van deze Cold Caller dan blijkt er een Transfer protocol aanwezig te zijn. Hierin staat duidelijk vermeld dat er een betaling van €499 gedaan moet worden voordat er ook maar enige actie wordt ondernomen met betrekking tot het aanmaken van uw account, controle op uw eigendom, betaling van juridische kosten, vertalingen en het maken van een afspraak met de eigenaren door hen. Ook krijgen de klanten dan de mogelijkheid om gebruik te maken van het aanbod om gratis te verblijven in een 4**** Hotel in Marrakech gedurende 7 nachten. Er moet dus wel degelijk eerst geld betaald worden aan Fuji Fly.

Denk eraan dat indien u wordt benaderd door Cold Caller, zij uw gegevens op een illegale wijze hebben verkregen. Indien een bedrijf zegt dat ze uw timeshare kunnen verkopen, waarom zou u dan naar een ander land moeten komen? Dit is absoluut onbetrouwbaar! Blijf weg bij dit soort instanties. Websites zoals die van de Cold Callers uit Marokko, zijn absoluut geen aanrader!
Bent u toch in contact geweest met Fuji Fly of Kalineas, neem dan contact met ons op.

error: Content is protected !!