Excel Overseas Holdings

Excel Overseas Holdings presenteert haar investeringsproducten op de Silverpoint Vacations SL resorts op Tenerife. Steeds meer klanten die werden uitgenodigd of gewoon verbleven op een van deze resorts, denk hierbij aan Hollywood Mirage, Palm Beach Club, Beverly Hills club of Beverly Hills Heights, kregen allemaal hetzelfde te horen van de verkopers die aanwezig zijn op deze resorts; Vanwege een wetswijziging in Spanje mag er geen timeshare meer verkocht worden door hen, echter indien klanten toch van hun timeshare af willen komen dan moeten ze een nieuwe aankoop doen,m deze aankoop is dan in vele gevallen het product “The Suites”op Beverly Hills of een investeringsproduct van Excel Overseas Holdings. Met betrekking tot het product “The Suites op Beverly Hills” kunnen wij alleen maar nadrukkelijk adviseren om dit product NIET te kopen. De beloftes die door de verkopers gedaan worden kloppen niet! Men wordt na 3 jaren aan het lijntje gehouden met valse beloftes. Dit product zal zeer vele bijzonder nadelige- financiele gevolgen hebben voor de klant. Met betrekking tot het product dat bij Excel Overseas Holdings hoort ( Investeren in zogenaamde hotelovernachtingen)kunnen we alleen maar hetzelfde zeggen. NIET DOEN!

Verbod op publicatie door timesharestop over Excel Overseas Holdings en Homes Under The Sun. Excel Overseas Holdings

Aangezien wij een schrijven hebben gekregen van een advocatenkantoor uit Engeland, waarin zij schrijven dat wij niet op onze website mogen schrijven dat Excel Overseas Holdings en Homes Under The Sun is verbonden met het beruchte Timeshare bedrijf Silverpoint Vacations SL. eveneens uit Tenerife, moeten wij dit verwijderen van onze website. Dat hebben wij inmiddels dan ook gedaan. Het is namelijk niet zo dat –  ook al zijn onze klanten in contact gekomen met Excel Overseas Holdings op het resort Hollywood Mirage via verkopers die werkzaam zijn of waren bij Silverpoint Vacations SL. – dit bedrijf ook juridisch gelinkt is aan Silverpoint Vacations SL. ook al zijn er veel personen werkzaam bij Homes Under The Sun, die ook werkzaam zijn of waren bij Silverpoint Vacations SL. Volgens een klant van ons heeft deze een email gekregen van de Sales Manager van Homes Under The Sun, de heer Andrea Sorgon. Deze persoon kennen wij niet. Wel kennen wij ene Andrea Sorgon als zijnde de Sales Manager van Silverpoint Vacations SL. die aan een van onze klanten per email schreef dat deze, ook al had de klant op tijd zijn net afgesloten contract geannuleerd, hij toch zijn aanbetaling van €10.000,- niet terug zou krijgen. Wij mogen en zullen dan ook niet zomaar aannemen dat het hierbij om een en dezelfde persoon gaat.Volgens de brief die wij hebben ontvangen mogen wij eigenlijk helemaal niets meer berichten over Excel Overseas Holdings en /of Homes Under The Sun.

Aangezien het doel van onze website is, om uitgebreide informatie te verstrekken over bedrijven waarvan wij van mening zijn dat deze informatie van belang is voor derden kunnen wij hieraan niet geheel gehoor geven. Informatie die wij op onze website vermelden is altijd verifieerbaar en komt grotendeels van klanten die ons benaderen aangezien zij ervaringsdeskundigen zijn of waren. Wij willen dan ook benadrukken dat de informatie op onze website zowel over timeshare gerelateerde produkten en bedrijven gaat, maar ook over produkten en bedrijven, waarvan wij en onze klanten vinden dat de informatie hierover gedeeld moet worden met derden vanwege het belang hiervan voor hen. Ook het Logo van zowel Excel Overseas Holdings als van Homes Under The Sun hebben wij moeten verwijderen, deze logo’s kunt u echter HIER en HIER terugvinden.

Het bedrijf Excel Overseas Holdings samen met onder andere het real estate bedrijfje Homes Under The Sun uit Tenerife, hebben een nieuw product dat ze momenteel aan de man brengen. Het betreft hier, volgens eigen zeggen, een investering in Hotelrechten oftewel, zoals Excel Overseas Holdings het verwoord, een overeenkomst tot onderverhuur. De aangekochte hotelrechten, gewoon hotelovernachtingen, moeten bij aankoop direct worden overgedragen aan Excel Overseas Holdings of Homes Under The Sun. Deze bedrijven zullen dan deze hotelrechten voor de klant verhuren. Hierop zou de klant dan een bepaald rendement verkrijgen. Aankoopbedragen variëren, in geval van onze klanten, tussen de €150.000 en €15.000

Wie is Excel Overseas Holdings

Een aantal mensen achter de schermen bij Excel Overseas Holdings kennen we ook als belanghebbenden bij  Silverpoint Vacations, Dit wil uiteraard niet zeggen dat er direct en juridische banden zijn met elkaar. Volgens de advocaten van Excel Overseas Holdings en Homes Under The Sun, zijn deze banden er niet. Uiteraard mogen wij van Timesharestop dan ook niet automatisch aannemen dat deze banden er wel zouden zijn. Ook mogen wij geen beschrijving geven van de werkwijze van het bedrijf Excel Overseas Holdings, die het bedrijf Homes Under The Sun heeft aangesteld als zijnde de verkoper van hun produkt. De reden echter dat klanten ons benaderden was vanwege het feit dat zij zich zorgen maakten, omdat zij werden gewaarschuwd door al aanwezige klanten op het resort Hollywood Mirage.Aangezien wij verder niets meer mogen publiceren van de advocaten van Excel Overseas Holdings en Homes Under The Sun.

Contract afgesloten met Homes Under The Sun?Homes Under The Sun

Wilt u advies en/of inlichtingen over de door u gedane aankoop bij Excel Overseas Holdings en/of Homes Under The Sun? Neem dan, zoals zovelen voor u, even contact met ons op zodat u, de voor u juiste beslissing met betrekking tot uw aankoop bij deze bedrijven en/of andere, kunt nemen waardoor u niet geconfronteerd zult worden met de ernstige- nadelige financiële gevolgen, die de aankoop van de Investering bij ” Excel Overseas Holdings ” met zich mee zal brengen.

Meer info over Hollywood Mirage of Silverpoint vindt u HIER

error: Content is protected !!