Volg ons wekelijkse journaal!

Cold Caller “EsteponaTravel SL” uit Malaga is zeer actief in het benaderen van timeshare eigenaren per telefoon. Estepona Travel profileert zich als zijnde een Resale bedrijf oftewel een timeshare herverkoop bedrijf. Vele timeshare eigenaren zijn inmiddels gecontacteerd door dit bedrijf dat alleen op uw geld uit is.

Werkwijze van Estepona Travel SL

Wederom zien we, ook bij Estepona Travel,  dezelfde bekende en beruchte werkwijze, die vrijwel alle Cold Callers hanteren. Timeshare eigenaren worden door Estepona Travel gebeld en het vreemde is dat deze Cold Caller alle gegevens van de timeshare eigenaar bezit. Wederom de vraag: Hoe komen zij aan uw privé-gegevens?

Estepona Travel verzekert de timeshare eigenaar dat ze een koper hebben voor hun timeshare. Ze zeggen er zelfs bij hoe hoog het bedrag is dat de timeshare eigenaar zal ontvangen. Aangezien Estepona Travel dit bedrag relatief laag houdt, denkt de timeshare eigenaar effectief dat het dit keer om een serieuze koper gaat. Helaas komt ook hier weer de ellende om de hoek kijken. De medewerker van deze Cold Caller vraagt om een vooruitbetaling van de juridische kosten….Wij weten onderhand wel dat er geen betaling vooraf mag worden gevraagd als het gat om het aanbieden van een timeshare herverkoop oftewel een timeshare resale. Ook al zegt Estepona Travel dat dit bedrag op een derden rekening (tussenrekening) zal worden gestort. Het blijft zeer twijfelachtig en ..Illegaal! Estepona Travel SL

Estepona Travel Sl – kijk uit!

In de documenten die Estepona Travel aan de timeshare eigenaren stuurt, hebben ze het erover dat ze al sinds 2001 zeer actief en succesvol bezig zijn in de timeshare herverkoop branche. Wij willen hierbij wel opmerken dat wij nog nooit van dit bedrijf hebben gehoord en dat er geen enkel bedrijf in Spanje, Portugal of de UK staat geregistreerd met de naam Estepona Travel SL

Ook in dit geval moeten wij alle timeshare eigenaren waarschuwen voor Estepona Travel SL. Wordt u gecontacteerd door hen, geef hen dan zo weinig mogelijk aanvullende informatie en ga niet met hen in zee. Doe nooit een aanbetaling aan welke Cold Caller dan ook. Doe eerst research op het internet. Waar staat het bedrijf geregistreerd? Verschuilen ze zich achter een postbus nummer of GSM nummer?

Mocht u al contact hebben gehad met Estepona Travel SL, neem dan contact met ons op, zodat we deze ervaringen kunnen delen met andere timeshare eigenaren.

 

 

 

error: Content is protected !!