Elite Litigation Services

Elite litigation Services

Na de verdwijning van het NEP advocaten kantoor ‘Ramirez and Ramirez’  uit Fuengirola, zijn er vele dubieuze bedrijfjes verschenen die zeggen dat ze de lopende zaken hebben overgenomen van hen. Het laatste nieuwe bedrijf dat nu zeer actief is, is het bedrijf “Elite Litigation Services‘, ook uit Fuengirola.

Elite Litigation Services belt timeshare consumenten op, die eerder met Ramirez en Ramirez te maken hebben gehad. Het is opvallend dat Elite Litigation Services zelfs hetzelde referentie nummer noemt dat hen werd toebedeeld door Ramirez en Ramirez. In onze optiek heeft dit nieuwe bedrijf dus zeer nauwe banden met het voormalige Ramirez and Ramirez.

Elite Litigation Services beweert dat zij werkt voor het Spaanse gerecht van Fuengirola met als doel om geld terug te vorderen voor de timeshare consument die met Ramirez te maken heeft gehad en waarvan de ‘zaak’ niet is afgehandeld. Elite Litigation Services zal dit uiteraard verder afhandelen voor de timeshare consument in kwestie.

Elite Litigation Services uit Fuengirola – de handelswijze Elite Litigation Services

Elite Litigation Services meldt vervolgens dat het enige wat de timeshare eigenaar dient te doen is het betalen van een fee van 10% van het bedrag dat hen door het Spaanse gerecht is toegekend. Dat het hierbij gaat om een groot bedrag, moge duidelijk zijn! Elite Litigation

Er is onderzoek gedaan naar het bedrijf Elite Litigation Services, en tot op de dag van vandaag is er geen enkel bedrijf gevonden met deze naam dat geregistreerd staat bij de Spaanse kamer van koophandel. De volgende gegevens van Elite Litigation Services zijn op dit moment bekend: Email info@elitelitagation.org  en  het adres: Avenida Jesus Santos Rein 2, Edif Ofisol, 29640 Fuengirola. Telefoonnummer: 0034 602 568 255 en Fax (0044) 872 1105 881

Waarschuwing voor Elite Litigation Services uit Fuengirola

Een bedrijf dat timeshare gedupeerden uit het niets benadert en ook nog eens weet dat deze timeshare consument al is benadert door een andere dubieuze cold caller, kan nooit veel goeds betekenen! Hierbovenop komt ook nog eens, dat zij toegang heeft tot alle gegevens die ook al in het bezit waren van de oplichters ‘Ramirez and Ramirez’. Dan rest ons niets anders dan iedere timeshare eigenaar te waarschuwen voor Elite Litigation Services.

Bent u benadert door Elite Litigation Services dan zijn wij erg benieuwd naar uw ervaringen!

error: Content is protected !!