Diamond Resorts International

Het bedrijf Diamond Resorts heeft bijzonder veel timeshare contracten afgesloten. Dit gebeurde zowel in Spanje als in Griekenland. Zeer veel leden van Diamond Resorts die in Griekenland hun contract hebben afgesloten, hebben deze veelvuldig laten omzetten door timeshare verkopers in Spanje. De resorts die leden in Griekenland kunnen gebruiken zijn vrij toegankelijk voor iedereen, ook niet-leden van Diamond Resorts, die hiervoor overigens bijzonder weinig geld betalen. We spreken hierbij dan ook over een members-only nadeel!

Onwettige contracten die zijn afgesloten door dit bedrijf, kunnen wij middels een Timeshare Reclaim procedure, onwettig laten verklaren waardoor de timeshare eigenaar in kwestie zijn aankoopbedrag van Diamond Resorts terug zal krijgen.

De verkoop van het bedrijf Diamond Resorts

Diamond Resorts heeft de verkoop van het bedrijf doorgezet in september 2016. De verkoop van Diamond Resorts aan Apollo Global is nu officieel een feit. Deze timeshare misleiding heeft enorme gevolgen voor de ongelukkige leden van dit dubieuze timeshare bedrijf. Niemand had deze overname kunnen voorzien. Leden die hun onderhoudskosten rekening krijgen, uitgedrukt in Engelse Ponden, worden nu al geconfronteerd met een enorme stijging van deze onderhoudskosten. De verwachting is dan ook dan in 2019 de onderhoudskosten nogmaals fors zullen stijgen. Op dit moment kunnen wij de timeshare contracten van timeshare eigenaren van Diamond Resorts nog ontbinden, de verwachting is echter dat hier vanaf 2020 verandering in gaat komen aangezien de te volgen procedures gewoon veel te lang zullen gaan worden.

Diamond Resorts

Diamond Resorts – de aanloop

Voorheen Grand Vacation Club en Sunterra. Opgericht in Engeland, is Diamond Resorts Europa een dochtermaatschappij van Diamond Resorts Inc. in de USA. DRI Europa geeft aan dat ze meer dan 80.000 leden heeft in hun resorts in Europa, met name op Rhodos en in Spanje. Zou dit bedrijf nog steeds gemanaged worden door Sunterra, dan zouden ze in Europa in de Categorie “erg slecht” vallen. Zo ver is het gelukkig niet gekomen! Mocht u onlangs iets gekocht hebben bij DRI in bijvoorbeeld Griekenland of Spanje en twijfelt u over uw aankoop? Neem dan snel contact met ons op. Wij zullen direct bekijken wat u exact heeft gekocht en u verder adviseren over de te nemen stappen indien noodzakelijk. Op deze manier hebben wij al vele vakantiegangers van dienst kunnen zijn. Diamond Resorts heeft sinds de verdwijning van Sunterra een aantal veranderingen doorgevoerd, dit tot grote ontevredenheid van vele eigenaren. Echter er zullen nu, door de overname van Apollo Global, nog veel meer veranderingen worden doorgevoerd bij een groot aantal producten die worden verkocht door Diamond Resorts.

Wilt u weten hoe u deze aankoop met zekerheid ongedaan kunt make? Neem dan contact met ons op. Tel: +31 33 2022 096 .

De feiten van Diamond Resorts

De jaarlijkse onderhoudskosten bij Diamond Resorts zijn ongeveer 3 keer zo hoog als bij andere timeshare resorts. Het bedrijf probeert met twijfelachtige argumenten om klanten om te zetten naar hun Punten systeem, dit tegen betaling van aanzienlijke bedragen. Klanten kopen punten omdat ze denken dat dit de verkoop van hun Timeshare product ten goede zal komen… DRI is in Griekenland en op Tenerife, zeer actief met de verkoop van hun producten.Het zou veel te veel ruimte op onze website in beslag nemen om al hun timeshare variaties hier te belichten. Het gaat ook te ver om al hun producten al zijnde slecht te bestempelen. Neem bij twijfel contact met ons op, wij kunnen u uitvoerig het door u aangekochte product uitleggen en exact aangeven waar eventuele valkuilen en onduidelijke kosten verstopt zitten. Tevens kunnen wij, indien noodzakelijk alle stappen voor u ondernemen die ertoe leiden dat u weer gerust en tevreden bent en bovendien middels onze Timeshare Reclaim nog kunt laten beoordelen of u kans maakt op teruggave van het aankoopbedrag.

Het huidige Diamond Resorts

Met resorts als: Santa Barbara, Royal Tenerife Country Club, Sunset Harbour Club en Cala Blanca op Tenerife,  Sahara Sunset, Royal Oasis Club Benal Beach, Los Amigos Beach Club, Royal Oasis Club at Pueblo Quinta (allen in Zuid Spanje), Alpine Club, Mondi Bellevue en Mondi Grundlsee in Oostenrijk. En vele andere Resorts in Groot Brittannië, Italië, Frankrijk, Duitsland, Malta, Portugal enz. enz. Is Diamond Resorts op dit moment maar op 1 ding uit. Dat is uw Geld. Ieder keer weer proberen ze de timeshare wetgeving te omzeilen, blijven ze hun dubieuze timeshare producten verkopen. Diamond Resorts is een grote speler in de timeshare industrie en heeft meer dan 300 Resorts wereldwijd! Heeft men onlangs of destijds, een timeshare gekocht bij DRI en men wil nu zijn timeshare ontbinden? Val dan niet in handen van de vele dubieuze bedrijven zoals bijvoorbeeld Silverpoint op Tenerife, maar neem eerst contact met ons op.

Diamond Resorts International is verkocht!

Diamond Resorts is in september 2016 overgenomen door Apollo Global (USA). Wat zijn de gevolgen voor de timeshare eigenaren bij Diamond Resorts?

Timeshare eigenaren bij Diamond Resorts zullen nu geconfronteerd gaan worden met:

  • Een extreme stijging van de jaarlijkse onderhoudskosten
  • Zeer opdringerige verkopers wereldwijd.
  • Onmogelijkheid om het contract te ontbinden

Op dit moment kunnen wij onze klanten nog gegarandeerd helpen met de ontbinding van hun timeshare contract bij Diamond Resorts Na gebruikmaking van onze dienstverlening stopt uw timeshare verplichting permanent en onherroepelijk en maakt u een grote kans om, ook al is verkopen van uw timeshare niet mogelijk, uw geïnvesteerde geld terug te vorderen (of een gedeelte hiervan). Geld dat u destijds heeft geïnvesteerd in een timeshare product dat absoluut geen investering bleek te zijn maar een financiële last waaruit niet zomaar aan te ontsnappen valt.

In de bijna 4 jaar dat Timeshare Stop nu bestaat, hebben vele Diamond Resorts leden de weg gevonden naar ons. Allen hebben gebruik gemaakt van onze schriftelijke 100% garantie die wij bieden en zijn inmiddels verlost van hun timeshare verplichting. Wij bieden ook een 100% resultaat-garantie bij onze timeshare reclaim! Laat uw contract nu vrijblijvend door ons beoordelen!

Klik hier en ontdek welke mogelijkheden u hebt om geld terug te vorderen

Wij willen onze timeshare bij Diamond Resorts opzeggen en willen ook van onze punten af. Hebben geprobeerd ze te verkopen, zonder succes. Willen nu gewoon de punten teruggeven maar DRI zegt dat ze ons niet kunnen helpen. Graag hulp.

Anoniem

Vanwege de jaarlijks stijgende kosten is het nu heel erg eenvoudig om bij het reisbureau of via het internet hetzelfde Resort te boeken voor minder dan dat ik betaal aan onderhoudskosten voor 1 week!!! Volkomen belachelijk.

Mevr. S.K. – DRI, Mystic Dunes, Orlando

Ik heb 40.000 punten en betaal momenteel Jaarlijkse kosten van € 975. Ik wil van mijn lidmaatschap af.

Mevr. A.K. – Diamond Resorts International

Diamond Resorts – Flamingo Beach

Sinds Diamond Resorts, Flamingo Beach Resort heeft overgenomen zijn de maintenance fees geëxplodeerd. Na de verkoop van Diamond Resorts zal dit wellicht nog harder gaan. Maintenance fee onder vorige eigenaar (Sunterra) was $ 646/week. Maintenance fee is nu meer dan verdubbeld. Bovendien worden er units aangeboden door Diamond International in Flamingo Resort op booking.com voor ca $ 800/week.

Fam. d V.

Fam. d. V.

Zijn al lid sinds 2006 en willen eigenlijk van ons Diamond Resorts contract af sinds 2009. Hierover al diverse keren contact gehad met Diamond medewerkers. Iedere keer werden we van het kastje naar de muur gestuurd. We dachten dat nu het juiste tijdstip was om nogmaals contact met Diamond op te nemen vanwege de overname door Apollo Global. Ik werd onbeleefd te woord gestaan en wederom doorverwezen naar een herverkoper in Engeland en USA. Ik zei dat ze het gratis van me terug konden krijgen zodat ze het opnieuw konden verkopen. Het antwoord hierop was dat ze dit niet deden en verbraken toen de verbinding.

Graag advies en dringende hulp

Fam. a.d. S.

Hebben geprobeerd te verkopen bij diverse herverkoopsites. Allemaal geen reactie en het heeft nog eens geld gekost ook. Er is gewoon geen interesse voor onze timeshare. Willen onze timeshare beëindigen, zo snel mogelijk!

Mevr. E. de V. – Santa Barbara Tenerife

Wij hebben een aantal weken vakantie gekocht bij Diamond Resorts op Rhodos. Graag zouden we snel willen weten of we hier goed aan gedaan hebben of niet?

Hr. B. uit NL

Enorm frustrerend dat wij, vanwege de geringe beschikbaarheid, nooit eens een Resort kunnen boeken! Ik betaal 1800€ jaarlijkse onderhoudskosten en wil nu echt heel erg graag mijn Diamond Resorts contract opzeggen. Hulp is zeer welkom.

Hr. F.S. – DRI

Ik heb genoeg van de stijgende kosten. Ik ga bijna met pensioen en ik ben bang dat ik in de toekomst dit alles niet meer kan betalen. Ik heb tevergeefs geprobeerd om de punten te verkopen aan DRI. Ze willen ze zelfs niet gratis terugnemen Ik hoef er helemaal niets voor terug maar kom er gewoonweg niet vanaf. Wat kan ik doen, ik weet het niet meer. wil alleen maar mijn Diamond Resorts contract opzeggen.

Mevr. de G. – Diamond Resorts International

We hebben geprobeerd ons Diamond Resorts contract op te zeggen vanwege de extreem stijgende jaarlijkse onderhoudskosten en zeer beperkte beschikbaarheid. Ons werd gezegd door DRI dat een voortijdige beëindiging niet mogelijk is. Wat nu?

Hr. S. de J. – Diamond Resorts International

error: Content is protected !!