Cold Callers oplichting

Cold Callers met betrekking tot uw timeshare lidmaatschap. Dit zijn bedrijven of personen die u zomaar uit het niets contacteren per telefoon. Vrijwel altijd met de mededeling dat zij uw timeshare kunnen verkopen of dat zij geld voor u terug kunnen vorderen omdat uw contract niet 100% wettig zou zijn.

Timeshare eigenaren worden veelvuldig gecontacteerd door deze Cold Callers, of beter gezegd, zij worden lastiggevallen! Hoe komen zij aan uw gegevens? Het antwoord hierop is eenvoudig:

 • Timeshare verkopers of timeshare bedrijven geven uw gegevens door (verkopen uw gegevens) aan iedere cold caller die erg geld voor geeft. Op het moment dat u aangeeft bij een timeshare verkoper of bij uw timeshare bedrijf, dat u van uw timeshare af wilt en u niet ingaat op een eventueel nieuw produkt dat zij u aanbieden, zullen zij eerst trachten om u op andere gedachten te brengen door middel van het doen van een nieuw aanbod, waardoor u denkt van uw timeshare af te zijn maar ondertussen een ander produkt koopt waardoor u financieel nog slechter af bent ( denk hierbij aan de bedrijfsparticipaties van het bedrijf Silverpoint op Tenerife). Indien u dit afwijst zullen zij uw gegevens doorverkopen aan derden… de Cold Callers!
 • U neemt contact op met bedrijven die pretenderen het beste met u voor te hebben. Vaak zijn dit bedrijven, die zogenaamd zonder winstoogmerk opereren maar ondertussen gefinancierd worden door de timeshare industrie zelf. Zij zijn vaak te herkennen aan het gegeven dat zij geen bezoekadres hebben, zich verschuilen achter een mobiel nummer (in Nederland beginnen deze nummers met +316, in Spanje beginnen deze nummers met +346) en vrijwel altijd gebruik maken van een gratis anoniem Email adres (zoals Gmail, outlook,live enz.) Veel teksten op websites van hen zijn het gevolg van een google vertaling en staan vol met taalfouten.Timeshare eigenaren die worden benaderd door deze Cold Callers, hebben vrijwel allemaal hetzelfde verhaal. Zij geven zich vaak uit als zijnde een notariskantoor of Advocaten kantoor.

Cold Callers en hun werkwijze

Een ander iets dat deze Timeshare Cold Callers ook allemaal gemeen hebben, is het feit dat ze uw geld in hun bezit willen hebben, zonder daar ook maar iets voor te doen!! Cold Callers hebben NOOIT goede bedoelingen!! Onthoud dat uw timeshare verkopen niet mogelijk is en dat er is op dit moment nog geen rechtzaak is geweest waarbij het gerecht geld heeft toegewezen aan timeshare gedupeerden die in handen zijn gevallen van de diverse oplichters die actief zijn in de timeshare branche.

Met name 1 Cold Caller willen wij apart belichten: De website genaamd: Solution for Timeshare. Wees zeer voorzichtig indien u contact heeft met dit bedrijf of website. Er zijn berichten bekend dat deze website gelinkt is aan enkele notoire oplichters in de timeshare industrie. Vermijd ieder contact met deze Cold Callers.

Snel contact

2 + 7 =

Cold Callers in de huidige praktijk

Frauduleuze telemarketers bedriegen dagelijks vele mensen, hun telefoon als wapen gebruikend. Deze criminelen hebben als specifiek doelwit de ouderen onder ons. Dit omdat deze in het algemeen veel te beleefd zijn en hierdoor niets snel de telefoon weer op de haak leggen. De Cold Callers en hun succesvolle scam is nog steeds een dagelijks succes omdat zeer vele ouderen nog midden in het leven staan en hierdoor gevoelig zijn voor de fantastische aanbiedingen die hun telefonisch gedaan wordt door de Cold Callers.
De laatste tijd komen er weer zeer vele berichten binnen van kinderen die er zojuist achter zijn gekomen dat hun ouders het slachtoffer zijn geworden van de zogenaamde Cold Callers. Deze ouderen hebben vaak een aanzienlijk bedrag betaald aan deze telemarketers oftewel Criminelen. ( Een Cold Caller is iemand, een persoon of bedrijf, die u uit het niets opbelt. Hoe ze aan uw gegevens zijn gekomen wordt u niet of nauwelijks verteld ).
Ouderen betalen aan dubieuze timeshare herverkoop bedrijven of personen, voor niet bestaande verkopen. Of ze betalen aan zogenaamde Fly-Buy bedrijven die hen een goedkope vakantie aanbiedt. Deze producten worden maar al te vaak verkocht aan mensen van 80 jaar of ouder. Uiteraard wordt hen niet verteld dat de maximale leeftijd om gebruik te maken van deze “Actie” , 60 jaar is.. Tegenwoordig hebben we veel te maken met de zogenaamde Notariskantoren die timeshare eigenaren contacteert met de mededeling dat er een koper voor hun timeshare is, maar er moet eerst nog een achterstallige rekening worden betaald voordat de koop kan doorgaan. Zogenaamde advocaten die timeshare eigenaren benaderen met de mededeling dat het geld dat zij in het verleden zijn kwijtgeraakt aan oplichters is teruggevorderd. Er moet echter nog een kleine Fee worden betaald alvorens de advocaat kan overgaan tot uitbetaling hiervan. Het moge duidelijk zijn dat het hierbij niet gaat om echte advocaten en echte Notarissen maar om ordinaire Cold Callers oftewel Criminelen die op uw geld uit zijn.

Cold Callers

Het is erg gemakkelijk voor de Cold Callers om timeshare eigenaren te benaderen, door hen bang te maken en op hun gevoel in te spelen, door dingen te zeggen zoals: De timeshare verplichting gaat over op uw kinderen, en dat wilt u toch niet… , Wat zullen uw kinderen wel niet denken…, Uw kinderen zullen wel niet blij zijn met het feit dat u een timesharing heeft gekocht, wat gaat u hieraan doen enz. enz. De oudere timeshare eigenaar zal hierdoor snel geneigd zijn om toe te geven en hierdoor veel geld te betalen aan deze Oplichting per telefoon.
Op het moment dat kinderen erachter komen dat hun ouders bezorgd zijn over hun timeshare bezit, weet dan dat het verkopen van een timeshare absoluut onbegonnen werk is. Vraag uzelf altijd af: Waarom zou iemand mijn eigendom willen kopen? Wat is het voordeel voor iemand om mijn lidmaatschap over te nemen. Het antwoord: GEEN IDEE !! Dezelfde timeshare resorts waar u gebruik van maakt en waarvoor u veel geld heeft betaald. Let op, u heeft een groot bedrag betaald voor het recht om gebruik te mogen maken van deze timeshare resorts. Ditzelfde recht heeft ook de NIET TIMESHARE EIGENAAR. Deze kan eenvoudig via het internet dezelfde Resorts boeken. En betaald vaak nog minder dan wat de timeshare eigenaar betaald aan jaarlijkse onderhoudskosten. Indien u dit voor ogen houdt, dan zult u geen slachtoffer worden van de Cold Callers en hun Scam !! Wil u van uw timeshare contract af, laat u dan niet aan het lijntje houden door uw timeshare bedrijf die u verteld dat u uw timeshare maar zelf moet verkopen. U weet inmiddels dat dit onmogelijk is. Neem gewoon contact op met ons op nummer: +31 33 2022 096 , wij zullen ervoor zorgen dat uw timeshare contract wordt ontbonden!

Cold callers herkennen

Ga nooit in zee met bedrijven of personen die:

 • Geen verifieerbare referenties kunnen geven, waaruit blijkt dat zij ervoor zorgen dat u een contract-ontbindings-bevestiging krijgt van uw timeshare bedrijf.
 • U een advies geven om gewoon te stoppen met het betalen van de onderhoudskosten. Dit advies heeft al velen in moeilijkheden gebracht!
 • Geen ontvangstadres hebben, maar voorstellen om ergens op ‘neutraal’ terrein af te spreken.
 • Op hun website nadrukkelijk vragen om uw emailadres achter te laten.
 • Rectificaties hebben moeten plaatsen op hun websites. Dit houdt namelijk in dat zij onwaarheden geplaatst hebben en dus volkomen ongeloofwaardig zijn
 • Nauwe banden hebben met de RDO
 • zich verschuilen achter een postbus of gsm nummer
 • werkzaam zijn op een ander adres dan het registratie adres
 • Gebruik maakt van onduidelijke “google vertalingen”.
 • Een G-mail email-account gebruiken ( Dit zijn emailadressen die door iedereen kan worden aangemaakt en misbruikt)
 • een website hebben die vaak offline wordt gezet. Dit gebeurt namelijk altijd met een reden. Het gaat hierbij altijd om onbetrouwbare bedrijven, stichtingen of personen.
 • zich in Spanje of Portugal bevinden. In geval van een dispuut is het gewoon onmogelijk om uw geld terug te vorderen.
 • u bellen terwijl u hen niet benadert hebt. Mensen die u ongevraagd bellen zijn nooit betrouwbaar! Ook niet wanneer het alleen maar gaat om het invullen van een enquete of vragenlijst.

Hoe gaat u om met cold callers? Eenvoudigweg de telefoon neerleggen en niet in gesprek gaan.
Op deze manier zult u geen slachtoffer worden van de Cold Callers en hun Scamactiviteiten.

Wij willen op deze pagina, een lijst publiceren van Cold Callers die actief zijn geweest of nog steeds actief zijn. Sommige van deze bedrijven / personen verdwijnen soms weer even om vervolgens een paar maanden later weer op te duiken. Laat uw timeshare annuleren door een betrouwbaar bedrijf.

Cold Callers september 2016

Administracion Judicial
Agencia Tributaria
Albor Concursal (FAKE)
Anderson Read Consultancy
Asset Recovery Solutions
Albor Concursal (FAKE)
AVConsultores
Averglade – Everglade
Centro de Documentacion Europeo
Charles Ashworth Consultants
CLA Gran Canaria
Davido Thursta Procurador
Delta Litigation
Despacho Tarancon
Easy Consulting
DTMC
Emilio Leyes Catillianos
European Claims Centre
Exclusive Breaks Away
Fund Agreement Service
HMRC
Holiday Ownership Advise Line
Holiday Timeshare Watchdog
Hot Weeks
Island Breaks
ITRA
JK Consultants (Timeshare Abfindung)
Legales de Notaria
Leisure Claims
Litigar Abogados
Litigation Services SL
Litigious Lawyers -Litigious Abogados
Manuel Amas Conde
Miguel Mesa Montoya
Minfin-GR – Court of Cassatio
Newmoor Claims
Notaria Publica sl
Notario Morancho
P Hall Recovery Solutions
Pana Travel Online – Pana Travel Agency
Ramirez & Ramirez FAKE
Resort Management Direct
Rosedale Marketing – Rosedale Group
Select Resolutions
Simple Solutions
Solution for Timeshare
SPS Properties & Consultants Ltd
Tenco Management
The Refund Action Group
The Solutions Group
Timeshare Abfindung (scam) http://www.tsabfindung.com/
Timeshare Council.co.uk
Timeshare Release.co.uk
Timeshare Solutions
Timeshare Solutions Ltd
Vacation Rentals Europe – VRE Travel
Vanity de Booij Notaria – VdB Notaria
Victoria Marketing

 

Cold Callers Mei 2016

Administracion Judicial

AEC Formacion y Consultoria de Gestion – AEC Gestion

Auxiliares Lawyers

Beach & Golf Discovery

Canarian Legal Alliance

Carbonell Inmobiliaria (fake)

Central Administration Madrid

Central Notary Marbella

Charles Ashford Consultants

Collaborative Returns

Consumer Timeshare Watchdog

Cromwell Consultants

Davido Thursta Procurador

Delta Litigation

Easy Consulting

Esol Bank

Estilo Travel SA

Galacho del Castillo

HK Ruben Consultants

HMRC

HMRC Customs & Excise

Incentive Capital Return ICR

Inland Revenue

Royal Travel Center

Cold Callers April 2016

 • A&M Quecuty
 • Administracion Judicial
 • AEC Formacion y Consultoria de Gestion – AEC Gestion
 • Carlos Estevez Abogados
 • Central Administration Madrid
 • Coast to Coast Accountancy
 • Cromwell Consultants
 • Euro Consulting
 • European Enforcement Agency
 • Freeth Cartwright
 • Kennedy & Kennedy Associates
 • Mansour Euro
 • Notario Morancho
 • Omega Capital Ltd (Fake)
 • Portman Asset Recovery
 • Resort Reallocations
 • Royal Thai Consulate General
 • Warwickshire Consultants

Cold Callers Maart 2016

 • Caballero
 • Court of justice Civil
 • Deluxe Leisure International
 • Esol Bank
 • European Civil Justice Court
 • Fraud squad
 • Goldburg Advisory Group
 • Green Tree Services
 • HMRC Customs & Excise
 • Instant Claims ltd
 • Show Travel SA
 • UK Monetary Services
 • Vacation Rentals Europe – VRE Travel

Cold Callers Juni 2016

AEC Formacion y Consultoria de Gestion – AEC Gestion
Albor Concursal (FAKE)
Amparo del Olmo
Auxiliar Lawyers
Auxiliares Lawyers
British Consulate Thailand (FAKE)
Caims Management Resources CMR
Canarian Legal Alliance
CLA Benelux
Carbonell Inmobiliaria (fake)
Carlos Estevez Abogados
Central Notary Marbella
Charles Ashworth Consultants
Consumer Timeshare Watchdog
Continum Travel
Corfu Notary Office
Davido Thursta Procurador
Delta Litigation
Easy Consulting
Esol Bank
Galacho del Castillo
Garcia & Hermann Solicitors
Timeshare Abfindung
JR Consultancy

Cold Callers Februari 2016

 • Alton Alexander Financial Claims
 • Canarian Legal Alliance
 • Craig Douglas Associates
 • Eze Group
 • Hot Weeks.co.uk
 • I.T.R.A
 • Jamerson Properties
 • Michael and Roberts Solicitor
 • Solution For Timeshare
 • SPS Properties
 • Sun International
 • Timeshare Release
 • Travel4u Management Services
 • WTC Administratio

 

Cold Callers December 2015

Autoridade Tributaria Aduaneira
Auxilium SA
British Travel Agency
Claim Cashback Europe
De Cotta McKenna & Santafé (FAKE)
Delux Travel Bristol
Emilio Aguilar Notarios SL
Gallardo
Get Rid Of Your Timeshare
Hamilton Frasier Limited
Jameston Properties
Max Travel
Michaels & Roberts Solicitors
Simone Mesa Martinez Abogados
Solution for Timeshare
SPDT
Yanez Solano

Cold Callers November 2015

1-2-1 Mediation
APS Financial
Blanco Saavedra
Central Notary Marbella
Craig Douglas Associates
DN Woolf Association
Estepona Travel SL
Hamilton & Leighton Solicitors SL
Icatf Online lawyers
Liberty Chase
Outlet Viajes
Ownership Release Services ltd ORS
Palacio de Justicia
Parker Associates
Serban & Associates
Timeshare Claims.co.uk
Timeshare release

Cold Callers augustus 2016

 • Albor Concursal (FAKE)
 • AVConsultores
 • Centro de Documentacion Europeo
 • Chambers & Partners Malaga (fake)
 • Despacho Tarancon
 • Francisco Portocarrero Notario
 • Hacienda Malaga
 • High Court in Madrid
 • Holiday Timeshare Watchdog
 • Janez Solano – Yanez Solano
 • Legal Trust Services
 • Solution for timeshare
 • Timeshare Solutions Group
 • Vanity de Booij Notaria – VdB Notaria
 • Wilson & Co

Cold Callers Juli 2016

 • Alexey Massaron Solicitor
 • Alpha Solutions Group
 • Anderson Read Consultancy
 • Banco de España (fake)
 • Carlos Monver
 • Chrome 2000
 • Don Piso
 • Enterprise
 • Frias Toribio
 • Garlic & Lynch Solicitors
 • Goldberg Financial Solutions
 • Litigar Abogados
 • Manuel Amas Conde
 • Marshall Hastings
 • Newmoore Claims
 • Orange Travel Tours
 • RCB & Partners
 • Sheridan Legal Services
 • Solution for Timeshare
 • Tenco Management
 • Timeshare Abfindung
 • Timeshare Council.co.uk
 • Travel Options Group
 • Woolf & Associates

Cold Callers Januari 2016

Agencia Casa Balto
Agencia Tributaria
Alianza travel SA
António Mendo Castel-Branco Borges / Antonio Borges
Auxiliar Lawyers
BP Notarios SL
Bueno Asesor
Canteras Real Estate
Dentons Solicitors
Fuji Fly
Goldberg Advisory Group
Goldstein & Associates
Henley Consultants
Instant Claim Refunds
Island breaks
Kirkpatrick International
Leisure Alliance Group
Malaga Rights
Notaria Publica SL
NRTE Certificate
NSC Administrators ltd
Ramirez & Ramirez FAKE
Riigikohus
Simone Meza Mendez
Solution for Timeshare
Timeshare Advice Line
Timeshare Compensation Group – TCG
Unicaja Banco (FAKE)

Cold Callers Oktober 2015

AB Solventia
Euro Finance
Morales y Garcia Notarios SL
Platinum Breaks
Timeshare release
Univiajes SA
Viajes Viramundo SA

error: Content is protected !!