Club la Costa

Veel Club La Costa leden worden momenteel opgelicht door Cold Callers zoals: A.L. Asociados – VB Ballesteros y asociados

Wij willen iedereen er met klem op wijzen om beslist geen informatie te verstrekken aan dit soort oplichters. Indien u wordt gecontacteerd door iemand die zich voordoet als zijnde een medewerker van bovenstaande bedrijven, breek dan onmiddellijk het gesprek af en contacteer ons.

Helaas zijn er al veel gedupeerden van deze oplichters die hun geld nu kwijt zijn. Behoort u ook tot een van hen? Neem dan snel contact op. Wij willen adviseren zeer zeker aangifte te doen van oplichtring. Uiteraard zijn wij u hierbij graag van dienst. Het is uw enige kans om uw geld terug te krijgen.

Club la Costa timeshare

Club La Costa – Timeshare Compensation

Op dit moment bereiken ons veel verhalen van gedupeerden die naar een bijeenkomst in Marrakech of Tenerife zijn gegaan. Het dubieuze bedrijf Timeshare Compensation vertelt verhalen dat ze veel geld voor Club La Costa leden kunnen terugvorderen. Men moet dan wel naar Tenerife gaan. Hier aangekomen krijgt men te horen dat men veel geld voor u kan terugvorderen. Wel moet u dan overgaan tot aankoop van het waardeloze product: Jive Hippo!

Wij hebben een groot aantal gedupeerden gesproken, ieder met hetzelfde verhaal. Velen van hen zijn veel geld kwijtgeraakt. Sommigen meer dan €8000,- Dit geld krijgt men nooit meer terug! Wees dus gewaarschuwd en ga NIET in op aanbiedingen van Timeshare Compensation oftewel ABC Lawyershttps://www.stoptimeshare.be/abc-lawyers/
De reden dat Timeshare Compensation op dit moment leden van Club La Costa benadert, komt gewoon doordat zij erin geslaagd zijn om lijsten, waarin de gegevens van timeshare eigenaren van Club La Costa staan vermeld, hebben gekocht. Deze lijsten worden meestal aangeboden door verkopers op deze resorts zelf.

New line Travel in Marrakech

een andere cold caller noemt zich onder andere New Line Travel en benadert timeshare leden van Club La Costa. Zij vertellen dat er een grote groep van welgestelde Marrokaanse ingezetenen zijn, die timeshares opkopen omdat dit het voor hen zou vergemakkelijken om een Visum te bemachtigen. Een absoluut onzin verhaal dus!!

Indien u uw timeshare contract wilt beëindigen zonder verlies van al uw geïnvesteerde geld. Neem dan contact met ons op. Wij beoordelen uw mogelijkheden geheel gratis en geheel vrijblijvend.

Club La Costa verkoop

Club La Costa heeft een groot aantal timeshare resorts in Europa waar ze zeer actief timeshare verkopen. De verkoop van zowel Punten als vaste weken en fractional ownership, zorgt ervoor dat er steeds meer ontevreden klanten van dit bedrijf zich tot ons wenden met de vraag om hulp of advies. Op dit moment betalen de leden van Club La Costa ongelooflijk veel geld aan jaarlijkse onderhoudskosten. Men was ervan overtuigd dat de waarde van hun timeshare alleen maar omhoog kon gaan. Hoe anders is het verlopen… Club La Costa heeft zijn leden misleid en doet dit op dit moment nog steeds. Een timeshare bij dit bedrijf is GEEN investering! Het stijgt niet in waarde, is niet goedkoper dan de reizen aangeboden door uw reisbureau en is absoluut gewoon veel te duur!

Club La Costa is geen investering!

Ook hier geldt: De timeshare bij Club La Costa is niet gekocht door u, maar is verkocht aan u! De misleidende verkopers hebben u op misleidende wijze een product verkocht, terwijl ze zelf heel goed op de hoogte waren van de problematiek in de timeshare industrie. Echter aangezien de verkopers op commissie basis werken, en ze dus niets verdienen wanneer ze niets verkopen, maken ze de waarheid een stuk mooier dan deze in werkelijkheid is. Sterker nog: hun uitlatingen hebben helemaal niets meer te maken met de waarheid. Aangezien hun management zo mogelijk nog erger is waardoor ze zich onder druk gezet voelen te presteren zal er nooit enige verbetering komen. Gedekt door bedrijven zoals de RDO / TATOC kunnen ze vrijblijvend hun gang gaan. Aan ons de taak om de timeshare consument op een goede onafhankelijke wijze te informeren en te adviseren.

Club La Costa problemen

  • Uw timeshare kan niet verkocht worden
  • Club La Costa koopt uw timeshare niet terug
  • Contact opnemen met uw timeshare resort verloopt erg moeizaam of is zelfs onmogelijk
  • Tijdens uw vakantie wordt u vaak lastig gevallen door de niets ontziende timeshare verkopers
  • Ook het boeken van uw vakantie is niet erg eenvoudig
  • De jaarlijkse onderhoudskosten blijven stijgen

Kortom: Teveel timeshareproblemen bij Club La Costa – CLC – waar geen verandering en/of verbetering in komt. Club La Costa blijft maar doorgaan met het benaderen van haar leden in een poging om nog meer geld uit hen te persen. Een goed voorbeeld hiervan is de door hen verkochte Fractional Ownership. Blijf weg bij dit timeshare bedrijf! Bent u al eigenaar bij Club La Costa dan raden wij aan om zo spoedig mogelijk uw timeshare contract te laten ontbinden. Neem hiervoor contact met ons op.

Goedemiddag, wij hebben sinds 2005, 800 punten van Club La Costa. Dit is een bronzen status binnen de Club. Tot op heden hebben wij aan al onze verplichtingen voldaan maar nu willen wij erg graag onze timeshare annuleren. Hoe kunt u ons verder helpen?

Hr. R.V. – Club la Costa timesharing

Stopzetten contract bij CLC.

Enkele jaren terug ons contract kunnen bevriezen (geen liggeld meer moeten betalen) Kunnen het ons niet meer permitteren en wil het niet meer. Ze verkopen je iets, maar helpen om het te verkopen daar doen ze niet aan mee. Ook bang dat we in de nabije toekomst de factuur van de voorbije jaren toch moeten gaan betalen. Wil nu mijn Timeshare opzeggen.

Mevr. P. uit W. (B)

De jaarlijkse onderhoudskosten stijgen zeer snel en wil al lang mijn timeshare opzeggen!! Lidmaatschap upgraden maar nog steeds kan ik amper boeken en ik word te oud om te reizen. Ik heb dringend advies nodig want ik weet niet goed wat ik kan doen.

Hr. C.P. – Marina del Sol

Wij zijn al bijna 7 jaar lid bij Club La Costa. Probeerden om ons contract te ontbinden maar vorig jaar hebben we helaas een upgrade genomen (Fractional Ownership), men vertelde ons dat we het dan(over 19 Jaar) gemakkelijker zouden kunnen verkopen. Later viel het ons pas op dat we nu 19 jaren lang veel hogere jaarlijkse kosten moeten betalen. Er komt gewoon geen einde aan en ik maak me grote zorgen dat we straks over 19 jaar gewoon helemaal niets terug krijgen.Willen het nu per direct opzeggen.

Hr. P.A. – CLC

Wij willen onze timeshare opzeggen bij CLC.

Hr. A.W. – CLC, Costa del Sol

Ik wil mijn Club la Costa timeshares opzeggen. Neem a.u.b. contact met mij op, zodat we mijn timeshare ontbinding kunnen doornemen. Deze ellende heeft nu lang genoeg geduurt

Hr. F.K. – Marina del Sol – Fuengirola

Dit resort is echt waardeloos, wil de timeshare opzeggen en niets meer te maken hebben met deze oplichters.

Mevr. D.F. – Club la Costa timesharing

Proberen er vanaf te komen omdat we de jaarlijkse kosten van €1500 niet meer betalen kunnen.

Mevr. J.S. – Club la Costa

Wij zijn ieder jaar in toenemende mate teleurgesteld in RCI en Club La Costa, We willen ons timeshare Probleem dan ook zo snel mogelijk stoppen. Hopelijk kan Timeshare Stop ons helpen aangezien wij zelf geen uitweg meer zien en willen onze Club La Costa ellende in Spanje opzeggen.

Mevr. P.F. – RCI & CLC

Ben sinds 2 jaren lid bij CLC en heb recentelijk ervaren dat mijn punten niet toereikend zijn voor een fatsoenlijke vakantie. En dat nadat we enorm onder druk zijn gezet om over te gaan tot aankoop bij Club La Costa. Het enige dat wij willen is dat u ons helpt om van Club La Costa af te komen en ons contract te ontbinden op wat voor een manier dan ook.

Hr. Evert G. – Club la Costa timesharing

Ik ben Platinum lid, betaal me scheel aan jaarlijks stijgende kosten voor steeds minder wordende beschikbaarheid. Timeshare verkopen lukt ook niet Wat nu?

Mevr. J. – CLC

Het kost een vermogen maar ik kan nergens boeken, wil dus gewoon mijn timeshare opzeggen.

Hr. E.M. – Club la Costa timesharing

Ik heb al 2 jaren geen vakantie meer omdat de Resorts die wij graag willen nooit beschikbaar zijn. Willen nu graag onze contracten bij Club La Costa opzeggen.

Hr. S.H. – Club la Costa

De komende 12 maanden kan ik niet 1 Resort boeken in de periode die voor ons mogelijk is. Club La Costa vertelde ons destijds dat ze perfect zijn voor ons en precies dat bieden wat wij hebben willen. Allemaal leugens, ze zijn alleen uit op geld ten koste van anderen.

Mevr. A.F. – CLC

Nu moeten we ineens absurde boekingskosten betalen en daarbovenop komen nog eens de jaarlijks stijgende kosten. Wil nu mijn timeshare annuleren Ik heb geen idee hoe CLC deze kosten verklaren kan, want het appartement waar we de laatste keer in verbleven was dit zeker niet waard. Wil mijn Club La Costa contract ontbinden en alles wat met timeshare te maken heeft z.s.m. vergeten.

Mevr. Y.S. – Club la Costa

Ik krijg gewoon geen beschikbaarheid voor Tenerife, echt enorm frustrerend want alles is altijd volgeboekt zeggen ze. Ik wil mijn timeshare opzeggen bij Club La Costa en wel zo snel mogelijk! Ik ben de stijgende jaarlijkse kosten helemaal zat en kan veel goedkoper op een andere manier op vakantie. De hele Club kan mij gestolen worden, maar zelfs dieven willen het niet hebben!

Hr. S.M. – Club la Costa

error: Content is protected !!