Centaurus Mediations

Centaurus Mediations is onder andere een Cold Caller die werkzaam is op Tenerife en timeshare leden benadert met de mededeling dat het timeshare contract dat de klant ooit heeft afgesloten, niet rechtsgeldig is. Dit bedrijfje gaat zelfs zover dat zij haar klanten met een bezoek vereert terwijl deze in hun timeshare appartement zitten. Het is wel heel erg toevallig dat deze bezoekjes van (meestal medewerksters) Centaurus Mediations, alleen plaatsvinden in Silverpoint Vacations resorts.

Centaurus Mediations zou dus, zoals is te lezen op diverse websites op het internet, een bedrijfje zijn dat blijkbaar samenwerkt met Silverpoint.en zegt dat ze uw timeshare ontbinden kunnen. Echter, zodra de klant met de medewerkster van Centaurus Mediations mee gaat naar het kantoortje van hen, blijkt al snel dat ze de klanten “lekker” willen maken met het voorspiegelen van een gerechtelijke procedure tegen hun timeshare bedrijf. Klanten krijgen op het einde van deze Timeshare Reclaim zeer grote bedragen terug, tenminste dat is hetgeen hen beloofd wordt door de medewerker van Centaurus Mediations. Dat de werkelijkheid er geheel anders uit zal zien, weet de klant op het moment dat deze een contract ondertekend waarin zij minimaal €8000 moet betalen, nog niet. Centaurus Mediations probeert het gehele bedrag zo snel mogelijk te laten betalen door de klant. Ga hier niet op in, is ons dringende advies!

Centaurus Mediations – samenwerking met Silverpoint?

Of Centaurus Mediations samenwerkt met Silverpoint Tenerife weten wij, van Timesharestop, op dit moment niet geheel zeker. Het is echter wel een feit dat medewerkers van deze Cold Caller, timeshare eigenaren benaderen in hun appartement o.a. in Hollywood Mirage. Het is ook een feit dat zij dus de gegevens van deze klanten hebben gekregen van…… dit kan alleen Silverpoint zelf zijn! Wanneer wij deze 2 punten nader belichten, dan kan het niet anders dan dat Centaurus Mediations een bepaalde vorm van samenwerking heeft met Silverpoint.

De schijn van Centaurus Mediations

Als we de werkwijze en website van Centaurus Mediations even nader bekijken, dan valt het ons al zeer snel op, dat de werkwijze van dit bedrijf eigenlijk niets verschilt van andere oplichters!

Centaurus Mediations

  • Zij cold callen timeshare eigenaren.Dit houdt dus in dat zij timeshare leden benaderen, zonder dat deze hierom heeft gevraagd. Stel uzelf altijd de vraag: Hoe komen zij aan mijn gegevens? Iemand die u benadert zonder dat u hier zelf om heeft gevraagd, heeft helemaal nooit iets goeds in de zin. Kijk naar hoe uw timeshare lidmaatschap is begonnen en kijk naar hoe u iedere keer weer ongevraagd benaderd wordt door timeshare verkopers. Blijf weg bij dit soort personen en bedrijven.
  • De website van Centaurus Mediations is pas sinds oktober 2017 in de lucht en toch hebben zij, zoals ze zelf zeggen, al ongelooflijk veel successen behaald middels diverse Timeshare Reclaim procedures. Dit is onmogelijk, aangezien dergelijke procedures vaak wel bijna 2 jaar duren! (zonder beroepsprocedure) Of het moet zijn dat er schikkingen getroffen worden. Een onzinverhaal dus! De website van dit meer dan twijfelachtige bedrijf doet ons denken aan dat van andere beruchte bedrijfjes, zoals dat van Timeshare Compensation en Timeshare Solutions. Beiden Cold Callers en beiden met exact dezelfde werkwijze, een werkwijze die overigens ook is overgenomen door het bedrijfje World Travel Centre op Tenerife. Een bedrijfje dat is opgericht door dezelfde mensen die ook achter de oplichtingspraktijken van Realistix Solutions zaten.  Ook dit bedrijfje nodigt mensen uit om naar Tenerife te komen, hier aangekomen krijgen ze allerlei prachtige verhalen te horen over hoeveel geld dit bedrijf voor u kan vorderen bij het Spaanse gerecht. Lees hier meer over World Travel Centre op Tenerife.
  • Klanten worden, wederom zonder dat zij hier zelf om hebben gevraagd, tijdens hun vakantie in hun appartement benaderd door medewerkers van Centaurus Mediations. Wederom moet men hier de vraag stellen: Hoe komt dit bedrijf aan hun gegevens en weten zij in welk appartement/resort de klant verblijft? Waarom worden zij toegelaten tot deze resorts? Hierop is voor ons maar 1 antwoord mogelijk. Dit antwoord mag iedereen voor zichzelf invullen.

Bent u in contact geweest met het bedrijf Centaurus Mediations tijdens uw vakantie op Tenerife of bent u door hen telefonisch benaderd? Neem dan even contact met ons op.

error: Content is protected !!