Berlanga Contreras

Het nep-bedrijf Berlanga Contreras benadert klanten ongevraagd ( Cold Caller) en vertelt deze dat ze een advocaten kantoor, genaamd Berlanga Contreras, zijn dat al geruime tijd bestaat. Klanten werden gewoon in het Nederlands te woord gestaan door zowel een vrouw als een man. Deze man gebruikt onder andere de naam: Jeroen Bos ( Bosch).
Zij, zo wordt aan de klanten vertelt, kunnen zeer veel geld voor de klanten terughalen via het gerecht juist omdat zij een advocatenkantoor zijn. Volgens eigen zeggen dienen zij hiertoe maandelijks vele rechtzaken in bij het Spaanse gerecht. Hoe zij aan de gegevens zijn gekomen van de klanten die ze bellen, wordt nauwelijks vertelt. er zijn beslist geen kosten op voorhand te betalen, zo wordt er door de medewerker van Berlanga Contreras verzekerd.
Klanten dienen hun timeshare documenten op te sturen naar Berlanga Contreras zodat deze het een en ander kan gaan inleiden. Gemakshalve wordt er ook alvast een Volmacht meegestuurd per email. Berlanga Contreras

De criminelen achter deze Cold Caller zijn zelfs zover gegaan dat ze een website hebben gemaakt met daarin veel uitleg over diverse juridische aangelegenheden. Ook het gehele juridische team wordt hierin voorgesteld met foto en al. Na nader onderzoek van onze kant, hebben wij moeten constateren dat deze foto’s niet behoren bij de personen die op de Nep- website van Berlanga Contreras worden genoemd. Het zijn foto’s die van andere bestaande websites zijn geplukt en waarvan degene op de foto dus geen enkele wetenschap hebben dat deze voor criminele activiteiten worden aangewend. Identity Theft heet dit in juridische termen.
Het adres dat wordt gemeld door de oplichters is: Berlanga Contreras – 12 Calle de la Cruz –  28012 in  MADRID. Overbodig om te zeggen dat er op dit adres geen Berlanga Contreras bekend is.
Bent u ook benadert door iemand van Berlanga Contreras, neem dan snel contact met ons op. Laat u niet misleiden door Berlanga Contreras of ander Cold Callers. Berlanga Contreras

Wilt u uw timeshare contract stopzetten omdat ook U weet dat uw timeshare verkopen geen optie meer is, zet dan de stap. Ook voor onze Vlaamse klanten is er nu de mogelijkheid om gewoon in eigen land hun timeshare ontbinding te realiseren. Stoptimeshare.be heeft haar kantoor geopend in Antwerpen en verwelkomt u graag!

error: Content is protected !!