Ballesteros y Asociados

VB Balesteros y Asociados, zoals ze zich noemen, is een cold caller die timeshare eigenaren oplicht. We hebben hierbij te maken met dezelfde personen die ook achter de oplichterij van A.L. Asociados en Timeshare Atonement zitten. Zoals we al eerder hebben beschreven, gebruiken zij dezelfde websites – https://.alejandrallobera.com en https://vbballesterosyasociados.com. Wij hebben de website van VB Ballesteros Y Asociados iets beter belicht.  Hierbij zagen wij dat op de foto van het team van deze oplichter, dezelfde personen staan als ook op de website van Alejandra Llobera. Dezelfde personen, andere naam….Dezelfde werkwijze

Het bankrekeningnummer is echter altijd hetzelfde: ES87 30580775362720307266 tenname van J.G. Meijer en rekening ES64 21009035770200278612 ten name van H. van Ast.  Betaal nooit geld naar deze rekeningnummers, u zult uw geld kwijt zijn en slechts wanneer u aangifte doet bij de politie, maakt u kans om uw geld terug te krijgen.

Werkwijze van VB Ballesteros Y Asociados

Hoe gaan oplichters zoals Vb Ballesteros y Asociados te werk? Ook hier zien we wederom niets nieuws onder de zon.

  • Timeshare eigenaren worden gecontacteerd door deze oplichters. Zij vertellen dat zij geld kunnen terugkrijgen voor hun timeshare. In dit eerste onderhoud wordt er vaak de naam Marc Hendrickx of Robert de Graaf gebruikt. Dit zijn uiteraard valse namen die ze gebruiken.
  • In deze eerste schriftelijke bevestiging per email wordt er beschreven dat VB Ballesteros y Asociados, een advocatenkantoor is. Dit kantoor heeft jarenlange ervaring op hert gebied van timeshare. Hierdoor hebben zij, zo schrijven ze in deze email, inzicht in de databasis van de geregistreerde timeshare eigenaren. Dit is uiteraard een absoluut onzin verhaal!
  • Hun taak is het om ontevreden timeshare eigenaren te helpen d.m.v. het verwijderen van de timeshare en de betaalde bedragen volledig terug te vorderen!

 

De overtuigende emails van dit soort Cold Callers

  • VB Ballesteros Y Asociados start hiertoe, volgens eigen zeggen, juridische acties op, de zogenaamde Timeshare Reclaim. Ook stellen ze een dossier op met de info die wordt verstrekt door de timeshare eigenaar in kwestie. Vervolgens bestuderen zij het dossier en bekijken dan of er een manier is om geld terug te vorderen. Indien dit mogelijk blijkt te zijn volgens VB Ballesteros y Asociados, wordt dit dossier ingediend bij het gerecht. Vanaf dat moment zou de zaak in handen liggen van het gerecht. Indien het gerecht beslist dat er geld zal worden uitbetaald aan de betreffende timeshare eigenaar moet de timeshare eigenaar in kwestie 9,2% van het totaal terugvorderbaar bedrag betalen. Dit zijn zogenaamde wettelijk vastgestelde gerechts- en administratie kosten. Deze moet men overmaken aan een fiduciaire bankrekening van het gerecht. Vervolgens zal dan het gehele bedrag aan de timeshare eigenaar worden overgemaakt. DIT ALLES BINNEN ONGEVEER 3 WEKEN!! \Dit is zeer snel wanneer men bedenkt dat een gemniddelde Procedure ongeveer 24 maanden in beslag kan nemen. VB Ballesteros y Asociados verrichten blijkbaar wonderen!!
  • De oplichters sturen vervolgens een paar documenten toe, die gewoon per email kunnen worden verzonden
  • Dan volgt er enige tijd later, gemiddeld tussen de 2- en 3 weken, een bevestiging en wordt men geacht om een fors bedrag over te maken. INDIEN MEN DIT DOET, ZAL MEN ZIJN GELD KWIJT ZIJN EN KRIJGT MEN GEEN CONTACT MEER MET DEZE OPLICHTERS.

Oplichting door VB Ballesteros Y Asociados

Oplichters zoals Vb Ballesteros y asociados blijven het iedere keer weer proberen. Zij kopen lijsten op, met daarin de gegevens van timeshare eigenaren die ze vervolgens contacteren met een fantastisch verhaal. Die verhalen kunnen varieren van rechtszaken die gewonnen zijn of zullen worden gewonnen tot het feit dat ze een koper hebben voor uw timeshare eigendom. Wij hebben in de afgelopen 4 jaren dat wij fulltime actief zijn in deze branche al zeer veel van dit soort oplichters gezien. Ze komen en gaan en komen weer terug onder een andere naam. Wij kunnen dan ook niet veel meer doen dan waarschuwen tegen Vb Ballesteros Y Asociados.

  1. Bent u timeshare eigenaar en wilt u op een officiële wijze van uw timeshare af zodat u kunt stoppen met het betalen van die jaarlijkse onderhoudskosten?
  2. Wilt u weten of u uw geld kunt terugkrijgen? Geld dat u heeft geïnvesteerd in een timeshare eigendom dat geen investering bleek te zijn?

Neem dan snel contact op met ons en laat uw timeshare contract geheel gratis beoordelen door onze experts. Wij maken een afspraak met u in een van onze kantoren in Nederland en/ of België en nemen vanzelfsprekend alle tijd voor u. Indien u dat wenst zijn wij u tevens behulpzaam bij het doen van aangifte tegen deze oplichters.

Timesharestop biedt wél een oplossing

Wij garanderen een 100% resultaat bij het gebruik van onze dienstverlening, We bestaan ruim 4 jaren en zijn veelvuldig op televisie te zien geweest.  Wij hebben naast een kantoor in Nederland ook een gemakkelijk te bereiken kantoor in België. Veel van onze klanten hebben hun aankoopbedrag inmiddels terug mogen ontvangen. Indien er geen enkele mogelijkheid is om middels een Timeshare Reclaim procedure geld terug te vorderen, dan nog kunnen wij ALTIJD uw timeshare contract ontbinden.

Bij ons krijgt men op alle te volgen procedures een 100% zekere resultaat-garantie! Blijf weg bij oplichters zoals VB Ballesteros y Asociados en weet dat een cold caller ALTIJD slechte bedoelingen heeft.

Krijg uw geld terug!NEEM CONTACT OP MET ONS! Email: mail@stoptimeshare.be

error: Content is protected !!