Timeshare annuleren

Timeshare annuleren met Stoptimeshare.be nu al op TV in België!

De Vlaamse TV zender Kanaal Z heeft in haar uitzendingen op zaterdag en zondag 12 en 13 augustus 2017 aandacht besteed aan de timeshare problematiek. “Alle zaken op een rijtje” is bij Stoptimeshare in Antwerpen op bezoek geweest. Bekijk de uitzending!

 

Timeshare Stop bestaat sinds 2014!

Al 3 jaren zijn wij succesvol actief bij het stopzetten van timeshare contracten en terugvorderen van geld voor onze klanten. Het waren 3 zeer intensieve jaren, maar we zijn trots op het resultaat. We hebben een 100% resultaat-score.

 

 

 

Wilt u ook uw contract laten ontbinden door ons? Neem dan snel contact met ons op.

Nieuwe rekening Jaarlijkse onderhoudskosten

De nieuwe rekeningen voor de jaarlijkse onderhoudskosten worden binnenkort weer verstuurd. Wat gaat u doen, wederom met veel tegenzin en frustraties deze rekening betalen, of gaat u het heft in eigen hand nemen en laat u uw timeshare contract door ons ontbinden?

 

 

 

Timeshare annulering of timeshare verkopen ?

Timeshare annuleren is door ons mogelijk. Uw timeshare verkopen, hoe zit het daar mee? Bekijk onze gehele website of neem direct contact met ons op.

 

 

 

Timeshare annuleren – wat te doen?

https://youtu.be/k9XpyCqS0ew Indien u uw timeshare annuleren wilt is er 1 ding dat u beslist NIET moet doen en dat is: Stoppen met het betalen van de jaarlijkse onderhoudskosten. U bent een contractuele verplichting aangegaan hetgeen betekent dat u hierdoor ook uw jaarlijkse onderhoudskosten moet betalen. Een groot aantal klanten die met ons contact hebben opgenomen werden geconfronteerd met de gevolgen van het – soms jarenlang – niet betalen van deze rekeningen. Zij werden uitgenodigd om te verschijnen voor de rechter die oordeelde in het nadeel van deze timeshare eigenaren. Achterstallige onderhoudskosten moesten worden betaald! Dat hun contract hiermee niet ontbonden was, moge duidelijk zijn. Bij het laten ontbinden van een timeshare contract komt veel meer kijken. Voordat u uw timeshare gaat annuleren, hetzij via onze ontbindingsservice, hetzij middels onze timeshare reclaim, bedenk dan het volgende: Een timeshare wordt niet gekocht maar wordt verkocht! De gevolgen voor de timeshare eigenaren, voor wie het beëindigen van de timeshare overeenkomst zo belangrijk is geworden, zijn bekend. Het is bijzonder moeilijk om een marketing strategie te vinden die meer Anti-Consument is, dan de marketing die gebruikt wordt in de timeshare industrie. De meeste problemen met betrekking tot timeshare beginnen dan ook hier. Bedrijven, werkzaam in deze industrie, leggen uit dat timesharing zo enorm ingewikkeld is, dat het zeer goed moet worden uitgelegd aan de consument. Begrijpelijk,maar consumenten beklagen zich erover dat de werkwijze van de meeste bedrijven werkzaam in deze industrie, veel lijkt op een soort ontvoering, gevolgd door een zeer vermoeiende, vaak uren durende verkooppresentatie waarbij ze zich enorm onder druk gezet voelen. Dat deze presentatie vaak afgesloten wordt nadat er een substantieel bedrag is betaald en men wazige-, niet goed uitgelegde contracten heeft ondertekend. Veel problemen ontstaan hier! Er is niet 1 consumenten product te vinden wat op zo’n harde, dwingende en leugenachtige manier verkocht wordt! En waarbij men gebruikt maakt van het bekende LOKAAS en VAL principe. Timesharing is geen prettig product meer, hierdoor willen veel eigenaren hun timeshare annuleren.

Timeshare – het lokaas

Alvorens timeshare eigenaren zich bezighouden met het timeshare annuleren, doorlopen zij een traject vol ellende. Deze timeshare ellende begint wanneer nietsvermoedende toeristen worden op straat aangesproken door personen en hen wordt de kans gegeven om een prijs te winnen d.m.v. een kraskaart of loterij enz. Heeft men een prijs gewonnen, en natuurlijk heeft men dat, dan wordt men geacht deze direct op te halen. Hiermee beginnen voor de meesten de grote problemen, want men belandt op een timeshare resort! Op dit moment zijn er al zoveel mensen gewaarschuwd tegen deze kraskaarten en de lokale autoriteiten verbieden deze vorm van bedrog of marketing, dat de timesharing industrie andere middelen om klanten te werven heeft gezocht en gevonden waardoor de problemen nog groter worden.

Uw timeshare contract ontbinden – Stop met nieuwe aankopen!

‘FLY-BUY PROMOTIES: Zijn momenteel groot onderdeel van de problematiek in de timeshare ,hierbij wordt de consument een goedkope vakantie aangeboden met de verplichting om deel te nemen aan een presentatie. Deze vorm van marketing komt men veel tegen. Deze vorm van klantenwerving is zeer attractief voor de timesharing industrie vanwege de geringe kosten en wordt vaak aangeboden via het internet en/of telefoon als zijnde een goedkope vakantie (of last minute) aanbieding.Een bekend bedrijf dat op deze wijze klanten benadert is het bedrijf Silverpoint Vacations op Tenerife middels hun uitermate af te raden produkt: “The Suites at Beverly Hills” en via Excel Overseas Holdings. Vaak wordt de verplichting om deel te nemen aan een verkoop-presentatie, pas bekend gemaakt nadat de consument heeft betaald. Weigert de consument later om deel te nemen aan deze presentatie dan worden volledige kosten van deze vakantie aan hen berekend. Ook dit behoort tot de negativiteit die veroorzaakt wordt door de timeshare industrie.

 • Ruil-klanten: Leden die ruilen naar andere timeshare resorts (vaak via RCI) zijn een fantastische klant voor de verkopers. Vooral ook omdat zij bekend zijn met het timesharing principe. Ook zijn ze al vaak geconfronteerd met diverse problemen waardoor ze, als ze iets beters kunnen krijgen, geneigd zijn dit te doen. Vroeg in de ochtend word er op de deur geklopt door een verkoper die hen uitnodigt voor een gesprek waarin hun manier van vakantie vieren wordt belicht door de verkoper. Men bevindt zich weer in een verkoopsgesprek.
 • De meeste timeshare resorts zijn te boeken via internet booking sites zoals booking.com , expedia en andere. Vaak ook gewoon via het reisbureau. Ook deze ‘normale’ vakantiegangers zijn een dankbare prooi voor de gehaaide verkopers, die gebruik maken van de onwetendheid m.b.t. de huidige problematiek.
 • Ieder eigenaar moet ten alle tijde op zijn hoede zijn voor deze verkoop-machine. Een echte relax vakantie zit er vaal niet meer in aangezien men altijd weer geconfronteerd wordt met de vele grijpgrage verkopers, die hen meer willen verkopen. Verkoopsargumenten zijn: de duur van hun contract, kinderen en flexibiliteit en andere nadelen waardoor mensen geneigd zijn op zoek te gaan naar een mogelijkheid om hun timeshare annuleren mogelijk te maken. Veel van deze slachtoffers komen voort uit de aanbiedingen die men klanten doet bij Hollywood Mirage op Tenerife. Dit resort, behorende tot SIlverpoint op Tenerife, is een wespennest van verkopers, die momenteel producten aanbieden zoals de investeringen via Excel Overseas Holdings, The Suites at Beverly Hills en Lifestyle Concierge. Ons advies is om hier niet op in te gaan!

Timeshare annuleren zonder verlies van uw investering

Timeshare verkoop – de val

De situaties waarbij consumenten in de VAL trappen. Hieronder verstaan we de zeer goed in elkaar gezette verkoop-presentatie oftewel het web van de spin. Een complex geheel, waarin vele personen en een gespeelde situatie van belang zijn. Het gaat erom dat de consument door een opeenvolging van fases wordt gevoerd. Het begint bij het sceptisch zijn van de klant en eindigt bij het vertrouwen dat de klant heeft in de verkoper en de organisatie. De meeste presentaties duren ongeveer 3 uren tot soms wel 7 uren. Er zijn gevallen bekend waarin consumenten werden gedrogeerd en zwaar geïntimideerd. Een Sales-manager zei eens: “Ja het kan zijn dat onze verkopers wel eens wat overdrijven tijdens de presentatie“.  Dit mag volgens ons te boek als zijnde de grootste understatement van de eeuw! Een verkoop-presentatie verzekert zich ervan dat een klant geen mogelijkheid heeft om zich te verdedigen tegen de gehaaide timeshare verkopers. Men zou de kans moeten hebben om:

 • De Resorts – Kwaliteit en geschiktheid te vergelijken
 • Prijzen en prijs/kwaliteit te vergelijken
 • Te controleren of hetgeen de verkoper heeft gezegd conform de waarheid is
 • Te overleggen met familie en kennissen
 • Onafhankelijk advies in te winnen over het timesharing resort en de daar aanwezige timeshare problemen

Timeshare verkoop-trucs

Hieronder beschrijven we een aantal veelgebruikte trucs die onderdeel uitmaken van veelgehoorde timesharing problemen, zoals ze gebruikt worden door de timeshare verkopers. Bovenop de leugens die ze al vertellen:

 • Drankjes mengen met alcohol of andere ingrediënten waardoor consumenten verward en onzeker worden over hetgeen zich afspeelt
 • Het opnemen van gesprekken van consumenten wanneer de verkoper zich even verwijdert van de tafel waar het gesprek gevoerd wordt. De verkoper is hierdoor precies op de hoogte van de bezwaren van de consument en kan eventuele timeshare problemen genoemd door klant inkleden.
 • De consument extreem veel overbodige informatie geven waardoor de hersenen niet alles meer registreren en de bezwaren naar de achtergrond verdwijnen
 • De klant zoveel papieren laten ondertekenen zonder ze goed te laten lezen. “Dit is niet belangrijk” wordt dan gezegd.  Onthoud: ALLES IS BELANGRIJK!! Timeshare problemen kunnen hierdoor al vermeden worden
 • “Het contract wordt opgemaakt en later naar uw woonadres verstuurd”. Het contract arriveert dan vaak net na verloop van de cool-off periode.
 • Onwettelijk vragen van een aanbetaling binnen de wettelijke cool-off periode van 14 dagen. Wil de consument toch zijn timesharing annuleren zodat er geen toekomstige timeshare problemen ontstaan,  binnen deze periode, dan zal het timeshare bedrijf de gedane aanbetaling niet terugbetalen maar als betaling klasseren voor een vakantie die hen als welkomstgeschenk is gedaan.
 • De verkoper geeft de klant een geadresseerde envelop met postzegels die gebruikt moet worden om zijn timesharing te annuleren binnen de cool-off periode. Hopende dat de klant deze envelop gebruikt zonder het aangetekend te versturen. De ontvangst van deze envelop zal dan altijd worden betwist door het timesharing bedrijf. Dit is 1 van de veel gehoorde timeshare problemen na het timeshare kopen die eenvoudig vermeden kunnen worden.

KLIK HIEREn wij beoordelen uw contract en mogelijkheden

Timeshare heeft geen kostenvoordeel meer!

Er is in de laatste 30 jaren helemaal niets veranderd of verbeterd m.b.t. de verkoop methoden en/of problematiek van de timesharing industrie! Timeshare met al haar problemen en frustraties zullen hierdoor altijd blijven bestaan en zelfs versterkt worden. Bent u van mening dat ook u slachtoffer bent geworden van deze goed doordachte verkoopmachine en geconfronteerd bent geweest met de bovenstaande facetten van de timeshare resorts? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met ons zodat we samen met u kunnen bekijken welke mogelijkheden u heeft om uw timesharing contract te laten ontbinden, eventueel zonder het complete verlies van de door u betaalde gelden aan timeshare bedrijven.

Timeshare annuleren – uw wens?

Timeshare annuleren

Timeshare annuleren is nog steeds een actueel onderwerp. Op dit moment worden wij dagelijks benaderd door ontevreden timeshare eigenaren, allen met dezelfde vraag: “Ik wil mijn timeshare annuleren“, kunnen jullie ons daarbij behulpzaam zijn? Een andere veelvoorkomende vraag is: “Wij proberen al jaren onze timeshare te verkopen, maar het herverkoopbedrijf dat ons is aangeraden door ons timeshare bedrijf, laat niets meer van zich horen. We moeten dus gewoon ieder jaar onze onderhoudskosten door blijven betalen. Zijn we nu al ons geïnvesteerde geld kwijt?”.  Wij van timeshare Stop willen graag deze vragen beantwoorden, hoe het allemaal zover heeft kunnen komen.

In de jaren ’90 hebben veel mensen een Timeshare gekocht in Europa (met name op het vasteland van Spanje, de Canarische eilanden en Mallorca). Het was een gouden tijd voor vele Timeshare bedrijven en het begin van een hoop ellende voor de vele eigenaren, die zich op dat moment nog niet bezighielden met het timeshare annuleren. Timeshare was een nieuw fenomeen. Niemand begreep eigenlijk helemaal goed wat het nu precies was. Tegenwoordig, anno 2015, is iedereen zich bewust van de donkere, ondoorzichtige waarheid van dit fenomeen. Als je het eenmaal hebt, kom je er bijna niet meer vanaf! Timeshare annuleren is voor vrijwel iedereen onmogelijk. Men heeft hiervoor een ervaren en actieve jurist nodig die het timeshare annuleren van begin tot eind begeleidt en controleert. Net zolang tot u een schriftelijke bevestiging ontvangt, waarin vermeld wordt dat uw timeshare contract is stopgezet.

Timeshare annuleren en geld terugvorderen

Laat uw timeshare annuleren en vorder uw geld terug middels een schadeclaim tegen het timeshare bedrijf

Timeshare Stop gaat met timeshare gedupeerden tijdens een uitvoerig beoordelingsgesprek na, hoe er destijds aan hen is verkocht, wat er gezegd is en hoe het gebruik van de timeshare is verlopen. Dit is een zeer belangrijk onderdeel tijdens de vele gesprekken die wij wekelijks voeren met onze klanten. Aan de hand van deze gesprekken kunnen wij per direct beoordelen of u, ook al kunt u uw timeshare niet herverkopen, een goede mogelijkheid heeft om een schadeclaim door ons te (laten) indienen. Zodat u in ieder geval een goede kans heeft om een (groot) gedeelte, van het door u geïnvesteerde geld, middels een schadeclaim, terug te vorderen.

Belangrijke punten hierbij zijn:

 • Wanneer heeft men zijn Timeshare gekocht?
 • Welke einddatum staat er vermeld in het aankoopcontract?
 • Heeft men een aanbetaling gedaan tijdens de cool-off periode?
 • Zijn de contracten opgesteld in de eigen taal?

Dit zijn slechts een klein aantal aspecten die voor ons van belang zijn. Wij kunnen ieder timeshare contract ontbinden, wereldwijd en zonder enige uitzondering!

Onze klanten krijgen van ons een schriftelijke garantie dat ze, na gebruikmaking van onze services en timeshare advies, het timeshare annuleren door ons gerealiseerd zal zijn. Men zal niet meer verantwoordelijk zijn voor de jaarlijkse onderhoudskosten of andere timeshare verplichtingen.

Laat uw claimbedrag berekenen Bewaren Bewaren Bewaren

Timeshare annuleren – let op het onderstaande

Timeshare annuleren Tijdens uw zoektocht naar een manier om uw timeshare contract te laten ontbinden, is het van belang om de volgende aandachtspunten in gedachten te houden:

 • Let op dat het bedrijf gevestigd EN geregistreerd is op hetzelfde adres! Bedrijven die gevestigd zijn in landen anders dan het registratieadres (meestal geregistreerd op de Kaaiman Eilanden, Gibraltar, Isle of Man en andere) zijn nooit een goede keuze. timeshare annuleren is iets wat ze beloven, maar echter nooit zullen realiseren.
 • U wilt uw timeshare annuleren? Gebruik dan bij voorkeur een bedrijf dat zowel gevestigd als geregistreerd is in Nederland. Met name Nederland is een zeer goede keuze aangezien timeshare verboden is in Nederland. Hierdoor heeft u in ieder geval alle zekerheid dat men niet tracht om u andere timeshare producten te verkopen. U wilt tenslotte alleen uw timeshare annuleren en niets nieuws erbij kopen.
 • In Nederland zijn er geen timeshare bedrijven gevestigd of geregistreerd. Dit komt door de zeer strenge wetgeving met betrekking tot timeshare annuleringen en timeshare verkopen.
 • Gebruik een bedrijf dat niet alleen belooft uw timeshare te annuleren, maar dit ook nog eens schriftelijk bevestigt. Zowel in het contract dat u met hen aangaat als op hun website. Bekijk ons duidelijke voorbeeld.
 • Gebruik geen bedrijf dat zich verschuilt achter een postbusnummer met alleen vermelding van een gsm-nummer.
 • Trek de historie van het bedrijf of stichting na. Zijn er dubieuze zaken of is het bedrijf of stichting al eerder op leugens betrapt en hebben ze dit moeten rectificeren? Trek dan uw conclusies.
 • Indien er banden met de timeshare industrie bestaan (bijvoorbeeld de RDO), ga er dan vanuit dat het bedrijf of stichting niet uw belangen maar wel de belangen van de timeshare industrie voorop stelt
 • U wilt uw timeshare verkopen, echter wij weten dat dit niet mogelijk is.Vrijwel ieder timeshare resort is goedkoper te boeken via het internet, door iedereen!!
 •  A) Uw timeshare annuleren wij gegarandeerd.  B) Wij zullen eveneens alle mogelijkheden voor u onderzoeken om geld terug te vorderen bij uw timeshare bedrijf. Geld dat u heeft geïnvesteerd in een vakantie-product dat absoluut geen investering blijkt te zijn maar slechts frustratie en een dreigende financiële last voor zowel uzelf maar ook voor uw kinderen.

Uw timeshare annuleren? Timesharestop is gevestigd en geregistreerd in Nederland en biedt een 100% schriftelijke garantie!

Mede hierdoor kunnen wij uw timeshare annuleren en zullen wij ook bekijken of er mogelijkheden zijn om geld terug te vorderen. Geld dat u destijds heeft geïnvesteerd in een timeshare eigendom dat nu absoluut geen investering blijkt te zijn! Dus ook al kunt u uw timeshare niet verkopen en zit u hierdoor vast aan uw timeshare verplichting. Wij van Timesharestop zullen alle mogelijkheden onderzoeken om geld voor u terug te vorderen van uw timeshare bedrijf. Uw timeshare annuleren wij met schriftelijke garantie. Wij garanderen dat, na gebruikmaking van onze services en timeshare advies, het ontbinden van uw timeshare contract door ons gerealiseerd zal zijn. Neem contact met ons op! U bent van harte welkom op ons kantoor in Nederland, echter wij zijn ook gaarne bereid om een afspraak bij u thuis te maken, om samen met u, in uw eigen omgeving uw mogelijkheden te bespreken.

Timeshare eigenaren OPGELET!!

Op dit moment worden in Europa de eerste timeshare leden van diverse timeshare resorts voor de rechter gedaagd. Dit met betrekking tot een achterstand in de betaling van de jaarlijkse onderhoudskosten van meerdere jaren. Hieruit blijkt dat het niet betalen van deze kosten, geen optie is om uw timeshare te annuleren of stop te zetten! Neem contact op met ons en laat u informeren over uw mogelijkheden!

Uw timeshare annuleren – welke mogelijkheden heeft u?

Toen u destijds uw timeshare kocht, is toen het volgende gezegd of heeft u het volgende moeten doen? Dan heeft u een goede kans om met onze hulp geld terug te vorderen:

 • Timeshare is een goede investering die snel in waarde zal stijgen
 • In de toekomst zult u het zeer eenvoudig weer kunnen verkopen
 • De jaarlijkse onderhoudskosten zullen amper stijgen (gelijk aan het inflatiecijfer)
 • Mocht u uw timeshare willen beëindigen, dan nemen wij het van u terug
 • Deze presentatie duurt maar 90 minuten (echter in realiteit duurde de VERKOOP presentatie meer dan 4 uren)
 • U moest ter plekke een aanbetaling doen
 • U hoeft slechts een 1 slaapkamer (T1) te kopen. Indien u gebruik wil maken van een 2-slaapkamer-appartement, dan kunt u dit eenvoudig aangeven zodra u boekt, zonder meerkosten.

Uw Timeshare annuleren – maak een afspraak

Wilt u uw timeshare annuleren, maak dan een afspraak om ons te bezoeken. Wij bieden ook de mogelijkheid om gebruik te maken van onze Thuisbezoekdienst. WIj komen graag bij u langs om samen met u, uw mogelijkheden te bespreken. Timeshare Stop is gevestigd in Amersfoort in Nederland. Wij zijn onderworpen aan het Nederlandse (EU) recht, zijn zeer transparant en garanderen onze klanten dat, na gebruikmaking van onze service, het timeshare contract zal zijn ontbonden. Tevens zullen wij de mogelijkheden onderzoeken om geld terug te vorderen. Geld dat ze destijds hebben geïnvesteerd in een timeshare lidmaatschap. Een investering die geen investering blijkt te zijn! Naast dat wij uw timeshare annuleren, zullen wij dus ook trachten uw verlies te minimaliseren middels een reclaim procedure.

De meeste timeshare eigenaren realiseren zich nu wel degelijk dat het verkopen van hun timeshare absoluut geen optie meer is. Het enige wat ze nu nog willen is hun timeshare annuleren en het door hen geleden verlies accepteren. Wij van Timeshare Stop ontbinden uw timeshare overeenkomst, maar daarnaast zullen wij zeker gaan trachten om in ieder geval een gedeelte van uw mis-investering terug te vorderen. Spreek met onze zeer ervaren adviseurs en maak een afspraak om uw mogelijkheden te bespreken! Uw timeshare annuleren is nu mogelijk vanuit Nederland.

U belandt op een timeshare verkoop presentatie…wat nu?

Op deze verkoop presentaties tracht men u een aantal weken vakantie te verkopen. Er wordt eveneens gezegd dat dit geen timeshare is…. Klopt dit wel? Wat zijn de gevolgen voor u? Kunt u deze timeshare annuleren? Bent u op een verkoop presentatie geweest bij een van de volgende timeshare bedrijven: Atlantic Experience (Gran Canaria), Enduria Travel (Gran Canaria), Diamond Resorts (Rhodos, Kreta, Tenerife), Crown Resorts (Zuid-Spanje), Neem dan snel contact met ons op en laat u informeren over het door u gekochte product. Indien gewenst zullen wij deze timeshare annuleren. Lees hierover alle timeshare informatie

Bekijk onze uitleg!

 

 

 

 

Referenties: MGM Muthu / Infiniti Na reeds 16 jaar lid te zijn van Atlas Club (MGM Muthu Hotels) en er nauwelijks gebruik van te maken, waren wij al een tijdje op zoek naar een mogelijkheid om het lidmaatschap te verkopen of te ontbinden. Dit bleek helemaal niet eenvoudig te zijn want er zijn veel onjuiste praktijken gaande in de herverkoop van timeshare lidmaatschappen. Uiteindelijk kwamen we via internet in contact met Ewald van Timeshare Stop. Na een eerste persoonlijk gesprek in Arnhem, die heel positief was met veel nuttige informatie, werd de ontbindingsprocedure in gang getrokken. Na regelmatig informatie te ontvangen van de stand van zaken hebben we na bijna 6 maanden de bevestiging gekregen van MGM Muthu, dat het Atlas Club contract is ontbonden. Met heel veel dank vanuit België aan Ewald en Rob voor dit mooie werk.

Fam G. (de Haan - België)

Timeshare annuleren

Timeshare ontbinding

Rob en Ewald Geweldig bedankt voor jullie inzet in deze. Vol verwachting klopte ons hart en het is jullie gelukt! Het is niet in woorden uit te drukken hoe blij en dankbaar wij jullie zijn. Vandaar deze vrolijke ballon. Keep in touch! Hartelijke groeten van,

Fam. G.

Bezoek aan huis

Wij begrijpen dat een timeshare annuleren voor vele timeshare eigenaren van groot belang en dringend gewenst is, maar dat het niet voor iedereen mogelijk is om naar ons kantoor te komen. Wij bieden in 2016 echter ook de mogelijkheid aan timeshare eigenaren uit België en Nederland, om gebruik te maken van  onze “Thuisbezoek” mogelijkheid. Ook op Zaterdag! Indien u dit wenst, maken we graag een afspraak bij u thuis, op een tijdstip dat het u uitkomt. Zodat we samen, in uw eigen omgeving, uw mogelijkheden kunt bespreken.

Neem hiervoor gewoon even contact met ons op: +31 33 2022 096 Of vul ons contactformulier in. Wij zullen, na ontvangst contactformulier, binnen 24 uur contact met u opnemen. Reacties door ons ontvangen op vrijdag, zullen ten laatste de eerstvolgende werkdag worden beantwoord.

 Neem contact met ons op

Timesharestop wederom te zien op RTL4!

In het programma LifestyleXperience op RTL4 zullen wij wederom te zien zijn. Timesharestop zal op onderstaande data, de meest actuele problematiek met betrekking tot timeshare, belichten en toelichten. Iedere uitzending zullen wij een timeshare-probleem onder de aandacht brengen. Het zal hierbij gaan om de wijze van verkoop door de timeshare bedrijven, maar ook over de producten die er verkocht worden en waarom juist deze producten worden verkocht. Wij zullen trachten om de timeshare industrie iets transparanter te maken. Met andere woorden: Wij leggen de trucs van de timeshare bedrijven (RDO en nauwverwante bedrijven), bloot.

Wanneer zijn wij te zien op RTL4?

Zondag 1 mei, om 14:20 uur bij RTL4 Herhaling: zaterdag 7 mei, om 15:10 uur bij RTL4. Zondag 5 juni, om 14:20 uur bij RTL4 Herhaling: zaterdag 11 juni, om 15:10 uur bij RTL4. Zondag 3 juli, om 14:20 uur bij RTL4 Herhaling: zaterdag 9 juli, om 15:10 uur bij RTL4. Zondag 24 juli, om 14:20 uur bij RTL4 Herhaling: zaterdag 30 juli, om 15:10 uur bij RTL4.

Klik op het RTL4 logo hieronder, om 1 van onze recente uitzendingen op RTL4  te bekijken!

Timeshare annuleren
error: Content is protected !!