AL Asociados

Al Asociados is een cold caller die, uiteraard, timeshare eigenaren oplicht. AL Asociados benadert eigenaren met het mooie verhaal dat zij via bijvoorbeeld een rechtzaak, het betr. timeshare contract nietig kan laten verklaren. Met ander woorden: De timeshare eigenaar zal veel geld ontvangen. De medewerker van AL Asociados stuurt hiertoe een aantal documenten toe, deze moeten door de eigenaar worden ondertekend en teruggestuurd.

Vervolgens krijgt de timeshare eigenaar al na een dag of 14 bericht dat er een fors bedrag aan hen is toegewezen, wel moet er eerst 9,2% van het totale bedrag worden overgemaakt naar eenb rekening van het Gerecht in Spanje. Ook hier zien we weer het bankrekeningnummer ES28 21009035770200244534 verschijnen. Wederom op naam van ene Jan Gerrit Meijer. Dit bankrekeningnummer zijn we al veel vaker tegengekomen. Onder andere bij de oplichters van Alejandra Llobera en VB Ballesteros y Asociados.

Steeds dezelfde personen en bankrekeningnr.

AL Asociados, welke wordt geleid, zo kunnen we lezen op de website van deze oplichter, door Alejandra Llobera. Na enige controle van onze kant, zien wij al snel dat de website van Alejandra Llobera (https://alejandrallobera.com/) een exacte kopie is van bijvoorbeeld de website van VB Ballesteros y Asociados (https://vbballesterosyasociados.com/). Zo zien we dat de het team van Al Asociados exact hetzelfde team is als die van bijvoorbeeld VB Ballesteros y asociados.

Inmiddels is de persoon die echt op de foto staat, door ons op de hoogte gebracht. Het gaat hierbij om de zeer bekende advocaat Peter R Welsh uit Canada. Deze neemt de zaak bijzonder hoog op vanwege de Identity theft oftewel Identiteitsfraude, waarop er in zijn land zeer hoge straffen staan.

Wij helpen u bij het doen van aangifte bij de politie. Ook in Spanje

Wij willen dan ook iedereen, die in contact is geweest met een van genoemde oplichters die in dit artikel beschreven staan, oproepen om aangifte te doen bij de politie.Indien u niet weet hoe, dan zijn wij van Timesharestop u zeer graag behulpzaam. Heeft u geld betaald aan bijvoorbeeld Al Asociados – VB Ballesteros Y Asociados – Peninsula Legal Agents – Midland Legal services of andere oplichters en u wilt enige kans maken dat u uw geld terugkrijgt? Wij zullen er voor zorgen dat uw aangifte op de juiste plaats terechtkomt. In Spanje!

Al Asociados – VB Ballesteros y Asociados = Oplichting

Wij zien het tegenwoordig steeds frequenter voorkomen dat timeshare eigenaren in deze trucs trappen van oplichters zoals AL Asociados. Wij weten dat bedrijven als Silverpoint – Club La Costa – Anfi en Diamond Resorts zeer frequent rechtszaken verliezen. Hierdoor moeten ze veel geld terugbetalen aan timeshare eigenaren. Ook oplichters, zoals bijvoorbeeld de bedrijven die in dit artikel worden genoemd, zijn hiervan op de hoogte en profiteren hiervan. Zij zullen echter alleen uw geld in ontvangst nemen en verdwijnen om vervolgens een paar weken later weer terug te verschijnen onder een andere naam.

Indien u uw contract wilt laten beoordelen om zodoende ECHT kans te maken op enig geld terug en uw timeshare contract te laten annuleren? Neem dan snel contact op met ons

AL Asociados

Cold Callers zijn ALTIJD oplichters. Hierop bestaat er tot dusver geen enkele uitzondering!

error: Content is protected !!